Ţinute spectaculoase la Salonul de Ciocolată din Paris 2011

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cel mai apetisant festival din lume este fără doar şi poate Salonul de Ciocolată din Paris. An de an, ineditul festival reuneşte cei mai prestigioşi ciocolatieri şi designeri ai lumii…
 …astfel că evenimentul este de două ori încântător, superbele manechine fiind îmbrăcate din cap până în picioare în ciocolată.

Ca o tradiţie recunoscută a festivalului, ce nu face economie deloc la ciocolată, cea mai savurată atracţie a Salonului de la Paris  este prezentarea de modă, în cadrul căreia designerii îşi expun cele mai nonconformiste creaţii comestbile.
 
Rochii realizate integral din ciocolată fină şi praline, accesorizate cu marţipan şi bomboane macarons, modelate pe formele la fel de apetisante ale manechinelor, au făcut şi în acest an deliciul publicului, care a savurat din plin defilarea de modă.

Rochia -scut, „blindată” cu praline, inspirată parcă din stilul războinicei „Xena”, şi ţinuta colorată accesorizată cu panglici de marţipan şi bomboane la capete au fost două dintre apariţiile de senzaţie ale designerilor ce au reuşit să dea altă dimensiunea deliciosului desert.

Ţinute spectaculoase la Salonul de Ciocolată din Paris 2011

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter