Cele mai importante 10 tendințe ale toamnei

De Consuela Stratulat, pe

Dacă nu ți-ai pus, încă, la punct garderoba de toamnă, mai ai ceva timp. Află care sunt cele mai importante 10 tendințe ale toamnei și vezi ce îți lipsește.
Nimic nu este mai potrivit pentru toamnă decât puloverul oversized, observat în abundență în prezentările colecțiilor din acest sezon. Ușor largi și simple, aceste pulovere au fost combinate de designeri cu pantaloni largi și fuste de diverse lungimi.

Rochiile roșii

Zac Posen, Giambattista Valli și Dolce&Gabbana se numără printre designerii care le propun femeilor să aleagă rochia roșie la evenimente. Vei în tendințe dacă o vei purta cu un ruj roșu aprins.
Cele mai importante 10 tendințe ale toamnei

Imprimeul leopard

Imprimeul leopard a fost inclus în colecțiile de toamnă a unui număr impresionant de designeri, precum Céline, Sportmax și Givenchy. Fustele până la genunchi, trenci-urile și pantalonii skinny se numără printre piesele cu astfel de imprimeuri.
Cele mai importante 10 tendințe ale toamnei

Blana roz

Pentru toamna 2014, blana roz-pastel este un must-have. Designeri precum Gucci, Ralph Lauren sau Christopher Kane au inclus-o în colecțiile lor, unde le-au combinat cu pantaloni skinny, pulovere pe gât sau botine. Poți opta la fel de bine și pentru blana artificială.
Cele mai importante 10 tendințe ale toamnei

Pantalonii lejeri

Pantalonii skinny nu se vor demoda niciodată, însă în această toamnă se poartă modelele care curg pe lângă corp. Designeri precum Karen Walker ori Hermes au propus aceste modele, combinându-i cu cămăși masculine, pulovere oversized și pantofi fără toc.
Cele mai importante 10 tendințe ale toamnei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter