Video: cele mai haioase animale care au uimit lumea

De Nicoleta Galeteanu, pe

Ai dresat căţelul, ai învăţat pisica să folsească nisipul, iar papagalul îţi spune pe nume. Însă, dacă ai impresia că ele nu pot mai mult de atât, e foarte posibil să le desconsideri.
Fie că vorbesc, cântă sau dansează, aceste animale au arătat că pot împrumuta din caracteristicile stăpânilor.

Haiosele filmuleţe, care au făcut înconjurul lumii, au uimit o lume întreagă. Asta pentru că animalele de mai jos chiar au talente nebănuite, dar şi gesturi şi atitudini surprinzător de umane.

Pisica înşelată

Ştim că felinele în special suferă de gelozie, dar sigur nu bănuiam că ele suferă din dragoste. Iar atunci când le este înşelată încrederea, ele devin foarte nervoase.

Filmul dispune de subtitrare şi redă cât se poate de haios drama pe care o trăiesc două pisici într-un moment delicat al relaţiei lor.

Maru, motanul acrobat

De obicei, pisicile sunt apatice. Ele au activităţi foarte monotone şi rareori se sinchisesc să se joace cu un ciucure.
Maru însă este diferit. E o fire energică şi îi place mişcarea fizică.

Motanul de rasă Scottish Fold, care locuieşte în Japonia a făcut înconjurul lumii în 2009, când şi-a dezvăluit veleităţile acrobatice, sărind în cutii.

Cei mai drăgălaşi iepuraşi

Sunt mici, albi şi au cucerit o lume întreagă. Cei doi iepuraşi pufosi au devenit vedete pe internet după ce clipul de mai jos a apărut pe Youtube.

Nu au nimic special, în comparaţie cu alti urecheaţi, dar pur şi simplu micuţele rozătoare au topit inimile a milioane de persoane după ce stăpânul lor s-a decis să le filmeze.

Stina şi Mossy

De obicei, se aleargă prin curte şi se smotocesc iar acest comportament face parte din rutină zilnică. Însă dacă ai impresia că pisicile nu pot fi şi civilizate, le-ai subestimat. Iată-le pe Stina şi Mossy, două pisici neobişnuit de calme, care poartă un dialog ca doi oameni maturi care vorbesc despre lucruri foarte serioase.

Câinele care face declaraţii de dragoste

În afară că este un exemplar husky superb, tărcat şi cu ochi albaştri, Mishka are un talent ieşit din comun. Stăpânii lui, care probabil şi-ar fi dorit şi un papagal, l-au dresat să vorbească. Dacă îl rogi frumos, câinele îţi spune „I love you”.  

Foto: YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter