Cea mai spectaculoasă petrecere de Revelion în stațiunea Atlantis

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 decembrie 2017, 17:48

Dubai, unul dintre cele șapte state ale Emiratelor Arabe Unite, este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din lume, unde vei putea observa obiective turistice la tot pasul, unde chiar și hotelurile sunt considerate a fi atracții de seamă.

Burj Al Arab versus Atlantis

Te invităm la cea mai spectaculoasă noapte de revelion în Dubai.
Fără doar și poate, Burj Al Arab sau Turnul Arabiei este cel mai luxos și mai grandios, considerat a fi singurul hotel de șapte stele din lume, însă hotelul Atlantis vine puternic din urmă, cu numeroase atracții și surprize pentru turiști.
Poziționată pe măiestuoasa insulă Palm, dezvoltată de mâna omului, care îți oferă o imagine absolut incredibilă, la o scară magnifică de ingeniozitate. Încă din momentul în care vei pune piciorul pe insulă te vei cufunda într-o lume uimitoare, dincolo de imaginație, dominată de luxul specific Dubaiului și de hoteluri de cinci stele. În plus, aici vor găsi mereu ceva de făcut atât adulții, cât și copiii, fie că este vorba de plajă, sporturi nautice, localuri primitoare, centre spa sau buticuri pline de culoare.

Revelion în stațiunea Atlantis

Dacă vrei să-ți petreci Revelionul în cadrul Atlantis, ar fi bine să-ți faci deja rezervări, pentru că locurile bune se vând ca pâinea caldă, unde activitățile variază pentru toate grupurile de vârstă, inclusiv pentru picii între 0 și 3 ani, care au intrarea gratuită.
Seara de Revelion începe de la ora 19:30 cu gustări, șampanie și băuturi, pentru ca o jumătate de oră mai târziu trupa care va cânta live să dea startul petrecerii. Barul deschis toată noaptea va servi băuturi premium alcoolice și non-alcoolice în cantități nelimitate, iar bufetul de lux va cuprinde gustări precum homari sau caviar. În plus, spectaculosul foc de artificii de la miezul nopții vine în completarea unei priveliști superbe asupra insulei.
Geanina Ichim
Sejur Revelion Dubai
Hotel Grand Excelsior 4*- de la 977 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Early Booking – taxa de aeroport gratuita pentru o persoana din camera dubla – valabil pana la 31.10.2014. Detalii pe www.gullivertours.ro, 021/794.75.07
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter