Cea mai neobișnută scrisoare către Moș Crăciun din partea unui puști de 6 ani: „Știu că viața ta este pustie”

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 13 decembrie 2017, 16:52
Un băiețel de șase ani din Virginia a devenit celebru pe Internet, după ce a scris o scrisoare plină de scepticism către Moș Crăciun. Puștiul spune că a fost obligat de învățătoare să scrie o scrisoare Moșului și este convins că acesta nu are de unde să știe dacă el a fost sau nu cuminte.

Scrisoarea neobișnuită a fost făcută publică chiar de mama băiatului, Sarah McCammon, prin intermediul contului său de Twitter, unde s-a viralizat instant.

„Dragă Moșule,
Fac acest lucru pentru şcoală. Ştiu că lista ta cu copii obraznici este goală. Ştiu că lista ta cu copii cuminţi este goală. Şi viaţa ta este pustie. Nu ştii problemele pe care le-am avut în viaţă. La revedere!”, a scris băiatul în epistola lui.

La sfârșitul scrisorii, copilul a scris „love” (dragoste), dar refuză să își dezvăluie numele. „Nu îți spun cum mă cheamă”, a conchis el.

Băiețelul și-a decorat epistola cu desene: coronițe de brad pe o parte și cranii umane pe cealaltă parte.

Unii dintre oamenii care au reacționat pe Twitter au fost impresionați de înțelepciunea băiatului, în timp ce alții au exprimat o preocupare sinceră.

„Fiul nostru este creativ și puțin precoce, așa că, știindu-i simțul umorului, ni s-a părut ilar”, a mărturisit mama lui, Sarah McCammon, care spune, totodată, că cel mic știe deja că Moș Crăciun nu există.

Ca să nu fie căutată de Protecția Copilului, femeia a precizat că suferințele la care se referă copilul sunt pricinuite de fratele lui mai mare, care îl bate frecvent la jocurile video.

Citește și – Scrisoarea emoționantă a unui copil nevoiaș către Moș Crăciun

Citește și – I-a scris lui Moș Crăciun când era copil. După 70 de ani, a avut parte de o mare surpriză

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter