Cea mai lungă croazieră din lume va dura 8 luni. Cel mai ieftin bilet, 92.000 dolari

De Oana Savin, pe
Compania unui miliardar norvegian pune la cale cea mai lungă croazieră din lume ce va dura nici mai mult nici mai puțin de 8 luni de zile, fiind practic o călătorie în jurul Pământului.

Plecarea va avea loc pe 19 august 2019 din Londra, iar vaporul se va întoarce pe 20 mai 2020. Astfel călătoria va dura 245 de zile, timp în care nava va opri în 113 porturi din 59 de țări de pe șase continente, notează Forbes.

Nava, care are 227 metri lungime, a fost construită în 2017 și poate găzdui 930 de pasageri.

Citește și: Foto: 7 porturi superbe de vizitat într-o croazieră

Cel mai ieftin bilet costă 92 de mii de dolari de persoană. Adică 375 de dolari pe zi. Iar cea mai scumpă cameră costă 263 de mii de dolari de persoană şi a fost deja rezervată, deşi mai este mai bine de un an până la plecare.

În toate cele 113 porturi unde vaporul va opri sunt programe excursii şi activităţi pentru pasageri. Dar şi la bord, unde turiştii vor petrece cel mai mult timp, sunt multe zone de distracţie şi relaxare precum grota cu zăpadă, o cameră mică din sticlă unde bucăţi subţiri de gheaţă cad din tavan în fiecare dimineaţă, o punte de sport, unde se poate face chiar și bowling pe iarbă, tenis de masă și minigolf.

Citește și: Prima „croazieră a sexului”: Pasageri dezbrăcați și orgii sexuale – cum arată vacanța de opt zile

Nu putea lipsi nici piscina, care a fost amenajată pe acoperiș.

Nava va pleca din Londra în august 2019 şi va opri în oraşe precum New York, Los Angeles, Rio de Janeiro, Sydney, Hong Kong, Bangkok, Mumbai şi Alexandria. Întoarcerea va fi tot la Londra, în mai 2020.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter