Ce spune despre tine culoarea preferată

De Lumea Femeilor, pe Ultimul update Joi, 18 noiembrie 2021, 10:32

Culorile din jurul tău spun despre tine mai mult decât crezi. Decodează împreună cu noi simbolurile lor, în funcţie de preferinţele tale
GRI. Este o culoare neutră. Reflectă toate celelalte culori în proporţie egală. Este perfect pentru fundale de orice fel. Este conservator, moderat, tradiţional şi sugerează inteligenţă. Griul cald e în natură sub formă de granit, griul rece în roci. Griul metalizat sugerează opulenţă, iar griul închis e atributul omului de afaceri serios. Griul poate avea şi aspecte negative: poate fi perceput ca învechit, plictisitor, neinteresant. Dacă preferi griul, este posibil să fii o persoană indecisă. Nu îţi place să ieşi în faţă, fugi de afirmare şi preferi să stai în umbră. În relaţiile cu oamenii, preferi să fii rezervată şi politicoasă mai degrabă, decât familiară. Asta nu înseamnă că cei care ştiu cum „să te ia“ nu se pot bucura de tot ceea ce ai de oferit. Îţi place să păstrezi lucrurile deoarece te ataşezi de obiecte.
ALBASTRU. Eculoarea cea mai populară. Este confortabilă şi liniştitoare. Dă sentimentul de prosperitate. Este asociată cu constanţa şi consideraţia, loialitatea şi onestitatea. Eo culoare rece, care nu atrage atenţia. Albastrul e larg răspândit în natură: irişi, nu-mă-uita. Albastrul poate fi elegant, aristocratic, cotidian. Albastrul poate da senzaţia de pasivitate, plictiseală sau melancolie. Unii consideră albastrul ca fiind depresiv. Cei care preferă albastrul sunt afectuoşi şi sensibili. Ai adesea idei „proaspete“ şi vezi mai departe, în viitor. Eşti ingenioasă, atât în relaţiile de parteneriat, cât şi în afaceri. Apreciezi perioada de „după“ la fel de mult ca sexul în sine, ai nevoie de reasigurări din partea partenerului că eşti iubită şi dorită. Serenitatea celor ce poartă albastru transpare în jur şi îi molipseşte chiar şi pe hiperactivii roşii.
ALB. Este asociat purităţii, castităţii, noutăţii, păcii şi inocenţei. Este şi o marcă a înaltei calităţi. Toate nuanţele de alb amintesc de simplitate şi, de aceea, albul este o alegere clasică întotdeauna. Albul are şi conotaţii negative – vezi steagul alb al înfrângerii. Suprasaturaţia de alb dă senzaţia de spital şi sterilitate. Dacă nu foloseşti accesorii sau ornamente vestimentare, poţi da impresia de plastic ieftin. Dacă baia ta este în combinaţia albastru – alb, îţi va fi greu să te încălzeşti, chiar şi în apă fierbinte. Albul are proprietatea de a mări spaţiul pe care îl acoperă, dă senzaţia de spaţialitate unei încăperi. Eşti o visătoare prin definiţie; încă îţi plac poveştile şi eşti ceea ce se numeşte „boemă“.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter