Casa Luxemburg va invita la teatru in Sibiu!

De Unica.ro, pe

2 nopti de cazare in camera dubla, mic dejun, welcome drink si 2 bilete la piesa de teatru „Faust” dupa Goethe, in regia lui Silviu Purcarete, o productie Teatrul National Radu Stanca. Este o experienta individuala puternica despre cunoastere, credinta, durere si iubire.
Tariful pachetului este de 510 lei pentru 2 persoane, iar oferta este valabila in perioadele: 14 – 16 martie ; 28 – 30 martie ; 25 – 27 aprilie.
Situată în Piaţa Mică nr. 16, Casa Luxemburg a fost construită pe prima incintă de fortificaţie a  satului “Villa Hermani”, Sibiul de mai târziu. Lucrările de restaurare au documentat o fază gotică şi una renascentistă, faţada barocă datând din secolul XVIII.
Casa Luxemburg va invita la teatru in Sibiu!
In cadrul programului de reabilitare a Sibiului, aflat sub egida UNESCO, Ministerul Culturii, cu ajutorul Serviciului Monumentelor Istorice Naţionale din Marele Ducat de Luxemburg a restaurat în perioada 1999- 2003 vechea casa Schaser pentru a-i conferi de comun acord cu Parohia Evanghelică din Sibiu, o nouă destinaţie.
In prezent, la subsolul Casei Luxemburg se află cafeneaua KULTURCAFÉ, la parter centrul de informatii turistice  KULTOURS si cafeneaua ATRIUM Classic Cafe, la etajele superioare oaspetii pot beneficia de o sedere placuta in una din 7 camere amenajate intr-un cadru medieval unic.
Casa Luxemburg va invita la teatru in Sibiu!
Fiecare cameră este decorată în stil propriu şi are o privelişte aparte. Astfel aveţi posibilitatea să admiraţi renumitul Pod al Minciunilor, Casa Artelor, Biserica Evanghelică sau Turnul Sfatului direct de la fereastra camerei. Acestea sunt dotate cu toate facilitățile moderne, iar Wi-Fi gratuit este disponibil. Vă puteţi începe ziua, cu un mic dejun delicios gratuit.
Se oferă un bogat bufet de mic dejun, care include fructe si legume proaspete, sucuri, cafea şi ceai, diverse sortimente de gem, mezeluri, brânzeturi, ouă si iaurturi.  Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul www.casaluxemburg.ro
Casa Luxemburg va invita la teatru in Sibiu!

0269 216854 / office@casaluxemburg.ro / Piata Mica 16, Sibiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter