Caramitru – Mălaele, un Crăciun şi două stele

De Unica.ro, pe

Doi dintre artiştii de geniu ai României se întâlnesc pentru prima dată pe aceeaşi scenă, Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele. Cu forţă, har şi inspiraţie, cei doi actori
îşi vor da replica într-un insolit spectacol de improvizaţie – pentru că, aşa cum spune Horaţiu Mălăele, improvizaţia este adevărata stare de graţie a actorului.
 
Poveşti de Crăciun, dialoguri acrobat glisând în viaţa artistică şi către experienţele personale ale fiecăruia dintre ei, umor delicat sau scenete de teatru, dialogul va trece cu graţie de la o temă la alta, adunând câte în lună şi în stele într-o întâlnire care s-ar putea transforma într-o importantă lecţie de teatru şi, de ce nu, într-o lecţie de viaţă.
 
Ambii sunt rostitori de versuri plini de har şi vor încălzi sufletele cu momente lirice, ambii au umor şi vor prilejui reprize de râs sănătos, totul într-un spectacol atipic şi interactiv care va avea loc pe 20 decembrie, de la ora 20.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Ion Caramitru: „Horaţiu Mălăele este cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani. O personalitate complexă ca actor, ca regizor de teatru şi ca regizor de film mai nou”.

Horaţiu Mălăele
: „Marele artist Caramitru este alcătuit dintr-un material maleabil şi ductil, ce poate lua forma oricărui act artistic de interes public”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter