Călătorii TV Travel: Vacanţe pe plaje sălbatice din ţară şi străinătate

Poate există oameni care preferă o plajă aglomerată, animată, plină de zgomot şi zumzet, însă mă îndoiesc că aceştia sunt mulţi la număr…
Azi, o anumită categorie de turişti este dornică de linişte în vacanţe, vrea să alunge stresul cu uşurinţă şi să se bucure de cât mai multă discreţie, fără muzică dată la maxim sau ţipete şi râsete extravagante şi agasante. Am descoperit câteva plaje sălbatice care oferă toate astea, locuri preferate de călătorii  „paşnici” şi aşezaţi, care doresc să se bucure de un sejur unde agitaţia nu-şi are locul.

Plaja de la Sfântu Gheorghe, din Deltă oferă peisaje mirifice

Atrage călătorii iubitori de plaje sălbatice de mai bine de 15 ani, iar secretul acestui loc este frumuseţea cu care întâmpină turiştii veniţi din toată Europa. Poţi vedea cu ochii tăi cum Dunărea sărută drăgăstos Marea Neagră, contopite parcă pentru veşnicie, într-o linişte cum greu găseşti în altă parte. Plaja se află la 3 kilometri de satul Sfântu Gheorhe, iar pensiunile şi campingurile sunt gata oricând, pe timp de vară, să primească turişti. Sătenii, oameni gospodari, pescari din tată-n fiu sunt foarte ospitalieri şi obişnuiţi cu „nazurile” turiştilor. Pot oferi mese îmbelşugate, cu preparate din peşte, sau orice alt fel de mâncare cerut de oaspete. Tot aici turiştii pot închiria camere curate şi răcoroase pentru odihnă, la preţuri acceptabile.

Mai multe informaţii despre alte destinaţii sălbatice, pe blogul Ciprian a fost acolo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter