Călătorii TV Travel: Piscine deosebite cu spa &wellness, din ţară şi din alte locuri exotice

De Madalina Racorean, pe Ultimul update Marți, 08 octombrie 2019, 19:25

Vacanţa se alege şi în funcţie de hotel, iar printre cele mai căutate sunt cele care oferă servicii de spa şi wellness, cu piscine. Oricine doreşte ca în timpul verii să se bucure de o bălăceală în piscină, iar cel mai important este ca aceasta să fie amplasată într-un loc ce oferă o panoramă deosebită asupra zonei, iar dacă mai are şi jacuzzi, atunci e perfectă.

Piscina cu jacuzzi de la hotelul Wels din Băltenii de Sus, judeţul Tulcea

Hotelul aflat în satul Băltenii de Sus din Delta Dunării este amplasat în mijlocul naturii, iar cei care vin aici pentru prima dată spun fără să se gândească de două ori că vor reveni. Zona e un vis, iar priveliştea idilică asupra apei Dunării este una dintre cele mai mari atracţii ale acestui loc vizitat atât de turiştii români, cât şi de cei străini. La cele 4 stele ale sale, hotelul Wels oferă condiţii de cazare moderne şi foarte mult confort, iar vara piscina din curtea hotelului extrem de cochet este un magnet pentru toţi cei care poposesc pentru a-şi petrece vacanţa de vară sau concediul. Terasa restaurantului, în aer liber şi cu vedere la Dunăre duce spre piscină, care dispune de jacuzzi, dar şi de un „pui”, adică o piscină mai mică pentru copiii sub 6 ani. Atmosfera este aparte, mai ales că te poţi bucura de aerul curat al Deltei, poţi privi Dunărea de sus, cu tot cu vegetaţia şi fauna paradisiacă. Este printre puținele hoteluri cu piscine din Tulcea.

Hotel Wels 4* vă pune la dispoziţie 34 locuri de cazare în 13 camere duble, 2 camere duble matrimoniale, 1 doubling ( 2 camere duble twin cu hol comun, cu băi separate ).  Camerele dotate cu mobilier din lemn dispun de grup sanitar propriu cu uscator de păr, apă caldă curentă, seif, aer condiţionat, plase de ţânţari, minibar, televizor, radio, telefon în cameră, acces la internet.  15 camere dispun de miniterasa (balcon).

Mai multe informatii despre cele mai frumoase piscine din lume, direct pe blogul Ciprian a fost acolo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter