Cadouri personalizate pentru Valentine’s Day. Tu ce alegi pentru jumătatea ta?

De Unica.ro, pe
Pe 14 februarie îndrăgostiții sărbătoresc iubirea și pentru că vrei să faci un dar de neuitat jumătății tale cu această ocazie îți recomandăm să apelezi în 2018 la cadouri personalizate de Valentine’s Day.

Dacă încă nu te-ai hotărât care ar putea fi darul ideal de Ziua Îndrăgostiților sau ești în căutare unor idei originale, îți recomandăm, mai jos, o serie de cadouri personalizate de Valentine’s Day pentru iubitul sau pentru iubita ta. În plus, îți dăm și câteva idei de daruri de care vă puteți bucura amaândoi cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Cadouri personalizate de Valentine’s Day pentru iubitul tău

Cravată personalizată pentru el de Ziua Îndrăgostiților

O cravată realizată din saten și personalizată cu o imagine haioasă sau cu un mesaj special poate fi o alegere ideală de cadou pentru Valentine’s Day pentru iubitul tău.

cadouri personalizate de Valentine's day. cravata poate fi un cadou personalizat de valentine's day ideal pentru iubitul tau

Cravatele pot fi cadouri personalizae de Valentine’s Day potrivite pentru orice bărbat. Personalizează aici cravata pe care vrei să o dăruiești 

Poți personaliza astfel de produse fie în magazinele specializate aflate în marile centre comerciale, fie direct online.

Un astfel de cadou de Valentine’s Day va aduce cu siguranță un zâmbet pe buzele iubitului tău.

O cană personalizată

O cană personalizată poate fi unul dintre cadourile utile de Valentine’s Day pe care le poți alege pentru iubitul tău. Astfel, el va putea să își savureze în fiecare dimineață cafeaua din noua sa cană, gândindu-se la tine.

cadouri personalizate de valentine's day. cană termosensibilă personalizată

Poți alege o cană cu un mesaj deosebit sau o fotografie cu voi, dacă vrei să îi oferi cadouri personalizate de Valentine’s Day iubitului tău. Iată unde găsești astfel de căni

Poți să alegi o fotografie cu voi doi dintr-un concediu sau o imagine surprinsă într-unul dintre momentele semnificative ale relației voastre. În plus, poți opta pentru o cană personalizată termosensibilă pentru a face acest cadou de Valentine’s Day mai special.

Un tricou personalizat în dar de Ziua Îndrăgostiților

Un alt cadou potrivit de Valentine’s Day pentru iubitul tău poate fi un tricou personalizat. Îți sugerăm să alegi un mesaj care să fie haios, dar să îi arate și cât de mult îl prețuiești.

cadouri personalizate de Valentine's Day. un tricou personalizat pentru iubitul tău

Un tricou poate fi un cadou personalizat de Valentine’s Day ideal pentru iubitul tău. Iată unde găsești astfel de cadou

Poți opta, de exemplu, ca pe tricou să fie imprimat un mesaj de tipul “Așa arată un iubit extraordinar”.

Acum că ai găsit cadoul potrivit pentru partenerul tău, tot ce trebuie să mai faci este să alegi ținuta potrivită pentru întâlnirea de Valentine’s Day.

Cadouri personalizate de Valentine’s Day pentru iubită

Alege un album foto personalizat pe 14 februarie

Cauți un cadou romantic de Ziua Îndrăgostiților? Îți propunem să alegi un album foto personalizat sau o fotocarte în care să introduci imagini din cele mai dragi momente petrecute împreună.

cadouri personalizate de valentine's Day. fotocarte personalizata pentru iubita ta

Cauți cadouri personalizate de Valentine’s Day pentru iubita ta? Ce zici de o fotocartePoți personaliza propria fotocarte aici

Un astfel de cadou de Valentine’s Day îi va aminti cu siguranță iubitei tale de toate clipele pe care le-ați petrecut împreună din momentul în care v-ați cunoscut.

Jucărie de pluș personalizată

Astfel de cadouri personalizate de Valentine’s Day pot fi foarte potrivite dacă iubita ta are o fire copilăroasă și adoră animalele de pluș.

cadouri personalizate de valentine's day. jucarie de plus personalizata

Jucăriile pot fi transformate cu ușurință în cadouri personalizate de Valentine’s Day pentru iubita ta. Poți comanda aici un astfel de dar

Poți să alegi, de exemplu un cățeluș de pluș îmbrăcat într-un tricou pe care îl poți personaliza cu o imagine cu voi doi sau cu un mesaj romantic.

O figurină sculptată cu mesaj personalizat

Dacă vrei să îi oferi iubitei tale un cadou cu adevărat special pe 14 februarie, poți opta pentru o figurină sculptată din rășină și pictată manual precum cea de mai jos.

cadouri personalizate de valentine's day. figurina cu mesaj personalizat

O figurină sculptată alături de un mesaj de dragoste poate fi un cadou personalizat perfect de Valentine’s Day pentru iubita ta. Îți place această figurină? Iată unde o găsești

Un astfel de cadou vine alături de un mesaj personalizat pentru iubita ta – Simt puterea iubirii tale.

Cadouri personalizate de Valentine’s Day pentru cupluri

Set tricouri personalizate pentru îndrăgostiți

De Valentine’s Day sau la o ieșire în oraș cu prietenii, puteți purta amândoi tricouri care se completează reciproc. Poți să optezi pentru mesaje haioase de tipul “Mr Right/Mrs Always Right” sau pentru imagini care se completează atunci când stați unul lângă celălalt.

cadouri personalizate de valentine's Day. set tricouri personalizate

Cauți cadouri personalizate de Valentine’s Day de care să vă bucurați în cuplu? Ce zici de un set de tricouri. Le găsești aici

Acesta este un exemplu ideal și util de cadouri personalizate de Valentine’s Day pentru cupluri.

cadouri personalizate de valentine's Day. set cani personalizate

Alege un set de căni dacă vrei să dăruiești cadouri personalizate de Valentine’s Day de care să vă puteți bucura împreună. Poți achiziționa cănile aici

Un alt exemplu de cadou de care vă puteți bucura împreună ar fi un set de căni personalizate cu o temă romantică.

Cadouri personalizate de Valentine’s Day online inedite

Bijuterii personalizate în funcție de zodia iubitei

Dacă iubita ta obișnuiește să citească des horoscopul și dacă știi că îi place să fie la curent cu toate informațiile referitoare la caracteristicile și comportamentele diferitelor zodii, ai putea să îi oferi în dar de Ziua îndrăgostiților o pereche de cercei sau un pandantiv cu o piatră aleasă în funcție de luna în care s-a născut.

cadouri personalizate de Valentine's Day. bijuterii alese in functie de zodie

Bijuteriile pot fi alese în funcție de zodia persoanei care le primește. Acestea sunt cadouri personalizate de Valentine’s Day cu adevărat speciale. Vezi aici ce bijuterii se potrivesc iubitei tale

De exemplu, poți comanda online pentru femeile născute în luna ianuarie o bijuterie cu granat roșu, în timp ce pentru cele născute în luna iunie trebuie să optezi pentru bijuterii cu perle.

Afișează mesajul tău personalizat de Ziua Îndrăgostiților pe cer

Dacă vrei să îi faci jumătății tale un cadou de Valentine’s Day pe care cu siguranță nu îl va uita niciodată îți propunem să pui mesajul tău de dragoste personalizat pe un banner tras de un avion.

cadouri personalizate de valentine's day. banner personalizat

Cel mai mare cadou personalizat de Valentine’s Day pe care îl poți face jumătății tale este un mesaj romantic afișat pe cer. Iată cum o pui această idee în practică

O astfel de surpriză este extrem de romantică și poate fi pusă la cale direct online.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter