Boney M va concerta la București. Cine este invitatul special

De Oana Dinu, pe
Boney M și Liz Mitchell vor concerta la București în luna octombrie. La spectacolul ce va avea loc la Sala Palatului va veni și un invitat special. 

Boney M și Liz Mitchell, cântăreața care a făcut parte din formula originală a grupului, aniversează printr-un concert 40 de ani de la lansarea hiturile ”By the rivers of Babylon” și ”Rasputin”.

În data de 28 octombrie, pe scena Sălii Palatului vor răsuna, timp de două ore, toate piesele care au făcut numele Boney M cunoscut în lumea întreagă. Printre ele se numără: „Daddy Cool“, „Hooray! Hooray! It’s A Holi-Holiday“ şi „Brown Girl in the Ring“.

În deschiderea concertului Boney M ( (în formula sa făra fondator și în feat cu Liz Mitchell) va cânta un invitat special, Ottawan, celebru mai ales pentru piesele „D.I.S.C.O.”, „Crazy music“ și „Hands Up (Give Me Your Heart)”.

Boney M este un grup de muzică pop creat în anii ’70 de producătorul german Frank Farian. Trupa din a cărei formulă originală au făcut parte Liz Mitchell, Marcia Barrett, Maizie Williams și Bobby Farrell, a lansat 8 albume, vândute în peste 150 de milioane de discuri care s-au bucurat de succes mondial. Mai mult decât atât, Boney M a fost primul grup muzical din Occident care a concertat în Uniunea Sovietică. De asemenea, cântecele lor au stat pe primele poziții în topurile mondiale timp îndelungat. Muzica lor a trecut proba timpului, fiind și astăzi reunoscută și fredonată de oameni din întreaga lume.

Citește și: 

Sărbătoare în familia Beckham. Ce fotografie au postat Victoria și David

Alexandra Stan, premiată pentru cariera internațională. A arătat ca o prințesă la eveniment

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter