Bărbaţi: Ce spune costumul de baie despre ei

De Diana Zagrean, pe

Vară, mare, plajă, tipi sexy peste tot şi multe modele de costume de baie în care să-i admiri. Dar ce te faci dacă vrei să ştii mai multe despre gândurile şi planurile estivale ale masculului din faţa ta? Ei bine, ai putea să arunci o privire asupra modelului de pantalon de plajă ales. Iată ce spune costumul de baie despre ei.
Lungi
Bărbaţi: Ce spune costumul de baie despre ei

Dacă tipul hot de la terasa de alături poartă pantaloni lejeri şi puţin mai lungi la plajă, este foarte probabil să fie genul sportiv. Să nu te mire dacă are cu el o placă de windsurf, un zmeu sau o minge de volei. Este activ şi simpatic, iar pătrăţelele alea nu le-a obţinut nici stând acasă, pe canapea, nici la sală. Îi place să călătorească şi să aibă aventuri.

Scurti
Bărbaţi: Ce spune costumul de baie despre ei

Dacă tipul cu zâmbet de milioane de la coada pentru îngheţată poartă un slip normal, foarte scurt, pe modelul chiloţilor clasici, ai de-a face cu un tradiţionalist convins. El e genul de bărbat pe care să îl prezinţi părinţilor şi care sigur are în plan o familie cu doi copii, câine şi maşină cu portbagaj mare. Dacă astfel de responsabilităţi te sperie în general, nu îi pierde timpul. Este un tip destul de conservator, pe care nu-l vei impresiona cu fiţe sau bătut din gene.
Boxeri
Bărbaţi: Ce spune costumul de baie despre ei

Dacă din valurile mării tocmai a ieşit un „siren” cu costum de baie stil boxeri, foarte strâmţi şi…dezvăluitori, nu o să ştii numai dimensiunile şi dotarea, dar poţi să fii sigură că este şi foarte senzual. Deşi un pic egocentric şi prea atent cu aspectul fizic propriu, tipul care poartă boxeri este un maestru al sexului şi un adevărat zeu al flirtului. Nu te încurca cu el dacă vrei ceva mai serios, sigur a venit la mare să agaţe cât mai multe femei.
Chiloti de bumbac
Bărbaţi: Ce spune costumul de baie despre ei

Dacă tocmai ai surprins un reprezentant al sexului tare ieşind din spuma mării în…lenjerie albă, de bumbac, nu te speria. Cel mai probabil nu este vorba de lipsa banilor, ci de spontaneitate. Genul de bărbat care nu se ruşinează să apară pe plajă în lenjerie, fără costum de baie este foarte spontan, probabil că a plecat direct de la birou cu câţiva nebuni de colegi şi a aterizat la mare. De la el poţi să te aştepţi să nu vină acasă pentru că sare cu paraşuta în urma unui pariu sau să se radă în cap pentru că cibneva l-a provocat la birou. Dacă vrei multă adrenalină, fă o glumă inspirată şi agaţă-l tu pe el.
Nud
Bărbaţi: Ce spune costumul de baie despre ei

Dacă nu te afli pe o plajă de nudişti dar vezi un tip extrem de sexy, fără costum de baie, purtând doar costumul ..lui Adam, ai dat peste un nonconformist. Viaţa cu el nu-ţi va fi uşoară, pentru că trăieşte riscant şi participă la toate protestele din Piaţa Universităţii, se înjură cu autorităţile şi umblă gol la mare ca să arate că e împotriva sistemului. Este foarte posibil să aibă o slujbă corporatistă, care îl face să refuleze frustrările în vacanţă, să fie un star porno (slabe şanse) sau să fie un veşnic visător, care îţi va spune poezii, dar nu va pune pâine pe masă. E alegerea ta dacă vrei să afli mai multe, sau niciuna din variante nu sună bine.
Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter