Anunț ANM! De 8 martie, maximele ar putea ajunge la 22 de grade Celsius

De Oana Dinu, pe
De Ziua Internațională a Femeii, vremea se anunță una frumoasă și deosebit de caldă în unele regiuni ale țării. Conform ANM, maxima de 8 martie ar putea atinge 22 grade Celsius. 

8 martie este o zi specială pentru toate femeile, indiferent dacă sunt sau nu mame, nu-i așa? Și este un prilej bun să ieșim la o plimbare în natură, mai ales că vremea ține cu noi. Conform ANM, maximele ar putea ajunge la 20 – 22 de grade Celsius.

ANM. Vremea 8 martie în țară

Vremea de 8 martie în Banat se arată caldă, cu maxime cuprinse între 19 și 21 de grade. Valorile termice nocturne se vor încadra între 3 și 8, ceva mai scăzute decât în noaptea precedentă.

În Maramureș, maxima zilei anunțată de ANM va fi de 14 – 18 grade Celsius, iar minima va fi de asemenea pozitivă, de 4 – 8 grade. Cerul va fi mai mult noros și sunt șanse să plouă.

În Crișana, vremea va fi închisă, dar temperaturile diurne vor ajunge la valori ridicate de 17 – 21 de grade Celsius. Și pe timp de noapte temperatura se va menține ridicată, 2 – 8 grade.

În Transilvania, meteorologii estimează că vor cădea averse de ploaie, dar maximele ar putea ajunge la valori de 12 – 20 grade Celsius. Minimele vor coborî până la -3/8 grade.

În Oltenia, ANM anunță, de asemenea, temperaturi peste media normală a acestei perioade. Maxima se va încadra între 17 și 22 de grade, iar minima va scădea până la 2 – 7 grade.

În Muntenia, vremea va fi frumoasă și caldă, cu maxime ce ar putea atinge 18 – 22 de grade. Pe timp de noapte, valorile termice vor coborî până la 4 – 7 grade Celsius.

Temperaturile vor fi ridicate și în zona Dobrogei. Maxima va avea valori de 11 – 21 de grade, iar minima de 5 – 8 grade Celsius.

În Moldova, regimul termic diurn se va încadra între 15 și 20 de grade. Noaptea, temperatura va scădea până la 3 – 8 grade. În această zonă, ANM estimează că de 8 martie cerul va fi variabil, cu șanse ridicate de ploaie.

Vremea 8 martie în București

Vremea în București va fi în general frumoasă de 8 martie. Cerul va fi senin dimineața și parțial noros pe parcursul zilei. Dimineața va fi destul de cald, 13 grade, iar maxima zilei va ajunge în jurul valorii de 18 grade Celsius. Spre seară temperatura va scădea din nou la 13 grade, iar noaptea aceasta va coborî și mai mult, până la 5 grade.

ANM. Vremea 8 martie la munte

Vremea la munte va fi frumoasă, iar cerul va în mare parte senin în cursul dimineții, după care vor apărea nori. Maximele medii înregistrate vor fi de 7 – 10 grade Celsius, iar media minimelor de -2/2 grade.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter