A primit un apel de urgență în toiul nopții de la un copil. Când a aflat motivul, polițistul a izbucnit în lacrimi

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 09 august 2017, 13:20
Pierderea unui părinte este, fără doar și poate, cel mai greu lucru de îndurat pentru un copil. În plus, dispariția unuia dintre părinți poate fi dificil de înțeles pentru un copil. Mama, care era mereu acolo, ori de câte ori avea nevoie, acum nu mai este deloc de găsit.

Este și cazul lui Jerry, un băiețel în vârstă de cinci ani din SUA. Într-o zi, părinții lui s-a dus la spital și i-au spus să stea cuminte în casă pentru că vor veni repede, dar mama nu s-a mai întors niciodată de atunci. Tatăl a încercat să îi explice cu blândețe că mama s-a dus în ceruri, dar Jerry a continuat să se întrebe de ce mama lui nu se mai poate întoarce acasă.

Disperat să își găsească mama, băiețelul a sunat într-o noapte la poliție. La capătul celălalt al firului, se afla un ofițer de serviciu, care i-a răspuns lui Jerry. La început, polițistul a crezut că este vorba despre o glumă proastă, dar când a înțeles de ce sunase copilul, de fapt, a izbucnit în lacrimi. Copilul nu înțelesese încă faptul că mama lui a murit.

„Mama mea era frumoasă și îmi este foarte dor de ea”, au fost cuvintele lui Jerry către polițist.

Ofițerul l-a ascultat cu răbdare și, timp de câteva minute, nu a mai reușit să își stăpânească lacrimile. Profund afectat de povestea lui Jerry, polițistul i-a oferit pentru început câteva sfaturi copilului, pentru a putea trece mai ușor peste pierderea mamei. Apoi a stabilit împreună cu Jerry și tatăl lui o întâlnire și i-a dat micuțului următoarea idee: ori de câte ori vrea să îi transmită un mesaj mamei lui, să scrie pe un  balon, iar apoi să îi dea drumul spre cer. În felul acesta, viețile lor vor fi mereu conectate.

Citește și – A sunat la numărul de urgențe ca să comande o pizza. Motivul este impresionant

Citește și – Fiica își sună tatăl în toiul nopții. Ce a urmat este de neprețuit

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter