8 oraşe care sărbătoresc Revelionul în fiecare zi

De Revista Unica, pe

Anul Nou este una dintre cele mai aşteptate nopţi din an, când distracţia şi bună dispoziţia pun stăpânire pe toată lumea. Dar există oraşe unde distracţia efervescentă prilejuită de noaptea dintre ani este la ordinea zilei în fiecare noapte.

Iată cele mai petrecăreţe oraşe din lume care sărbătoresc ca de Anul Nou în fiecare zi.

Ibiza, Spania

Epicentrul distracţiei europene, Ibiza este unul dintre locurile care nu dorm niciodată. Fie vară, fie iarnă, atmosfera de pe faimoasa insulă este la fel de ”toridă” în cluburile renumite, unde s-a inventat muzica rave şi petrecerile cu spumă. Cei mai buni dj şi clubberi din toate colţurile lumii întreţin atmosfera incendiară din vară în faimoasele cluburi Privilege, Space, Amnesia sau Pasha.
8 oraşe care sărbătoresc Revelionul în fiecare zi

Reykjavik, Islanda

Desigur, cei mai mulţi turişti care vizitează Islanda merg să admire spectacolul natural incredibil creat de fiorduri şi lacurile glaciare, dar la fel de mulţi ajung în Reykjavik fără intenţia de a vedea lumina zilei.
”Rundtur” este de fapt obiectivul turistic al petrecăreţilor din toată lumea care adoră distracţia de noapte şi ştiu să savureze băutura până la orele dimineţii, căci în nord alcoolul este ridicat la grad de lux.
Cluburile renumite din oraş sunt adevărate ”izvoare” (nu termale) de distracţie. Nu rata Gaukur a Stong, clubul unde s-a inventat prima dată berea amestecată cu vodka, sau Nasa, recunoscut datorită concertelor spectaculoase cu lumini şi efecte pirotehnice.
8 oraşe care sărbătoresc Revelionul în fiecare zi

Rio de Janeiro, Brazilia

Nimic nu se compară cu Rio de Janeiro când vine vorba de distracţie. Peste 2,5 milioane de turişti din toată lumea întâmpină Anul Nou pe plaja Copacabana, dar nici în restul anului oraşul nu duce lipsă de distracţie.
Petrecerile tradiţionale ”gafieira”, unde cuplurile vin să danseze forro, rumba, samba sau pagoda, şcolile de samba, unde participanţii îşi exersează dansurile exotice în fiecare sâmbătă seară, petrecerile stradale improvizate ”poin-chay”, precum şi numeroasele cluburi cu muzică live fac din acest oraş o mare scenă de dans indiferent de anotimp, unde numărul final se expune, desigur, la marele Carnaval din februarie.
8 oraşe care sărbătoresc Revelionul în fiecare zi

Las Vegas, Nevada

Las Vegas, oraşul vieţii de noapte, pe care îl poţi vedea de la o oră distanţă, în timp ce te apropii cu maşina, este o destinaţie de vis pentru mulţi dintre noi.
Sclipitor şi opulent, îndrăzneţ şi provocator, Las Vegas este un furnicar hipnotizant pe timp de noapte. Trotuarele aglomerate, panourile şi reclamele orbitor de luminoase, baruri deschise până în zorii zilei, cluburi de swinger şi bordeluri primitoare, discoteci şi, nu în ultimul rând, faimoasele sale cazinouri, dar şi capelele care oficiază nunţi ”la minut”, iată de ce Las Vegas reprezintă trăirea visului american pentru turiştii cu mulţi bani.
8 oraşe care sărbătoresc Revelionul în fiecare zi
Descoperă pe pagina următoare şi alte oraşe petrecăreţe din lume.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter