5 evenimente pe care să nu le ratezi în weekend

De Nicoleta Galeteanu, pe

Un film, o porţie de râs, un concert bun sau o noapte plină cu proiecţii, indiferent de chef şi preferinţe, iată 5 evenimente care vor satisface orice gusturi în materie de distracţie.

Femei pe Mătăsari

Deşi tiltul te duce cu gândul la iniţiativele legislative ale lui Prigoană, te îndrumăm cu încredere să îţi faci drum pe Mătăsari în acest weekend, pe la orele 17.

„Femei pe Mătăsari” este un festival cultural inspirat de femei şi adresat acestora. Te vei delecta cu prezentări de moda, concerte, proiecţii pe clădiri, teatru în plină stradă şi vei putea afla poveştile de succes ale femeilor din showbizul românesc, precum Roxana Ciuhulescu, Maria Radu, Roxana Ionescu, Suzana Vasilescu sau Uca Marinescu.

Sunt pregătite însă şi alte surprize pentru cele care vor onora invitaţia.

TIFF 2011

După acelaşi principiu al pelerinajului muntelui la Mahomed, TIFF se mută din inima Transilvaniei în plin centrul Capitalei şi aduce cu sine cele mai bune filme ale ediţiei.

Printre alte producţii interesante, un „must see” care nu trebuie să îţi scape este „Sin retorno” (al regizorului argentinian Miguel Cohan), câştigătorul marelui premiu. Un alt film-fenomen este şi „Balade triste de trompeta” (r. Álex de la Iglesia), extrem de apreciat şi el la festivaluri.

Aşadar, cine nu a ajuns la TIFF poate alege un drum mai scurt la Cinema Studio, Elvira Popescu, Scala sau Noul Cinematograf al Regizorului Român, între 15 şi 24 iunie.

Vezi ce premieră rulează la cinema.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter