Un bărbat a instalat o cameră de luat vederi în baie. Ce s-a întâmplat când a intrat soacra la toaletă

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 18 martie 2019, 18:08
Un bărbat din Brăila, care suspecta că soția sa are o aventură, a instalat în baie o cameră de luat vederi. Dar dispozitivul nu a fost instalat în baia sa, ci în cea a socrilor lui, iar viața bărbatului s-a schimbat total când a intrat soacra sa în încăpere.

Soțul gelos bănuia că soția îl înșeală, iar baia părinților ei este locul ei preferat de „aventuri”. Nu a reușit să o prindă în „flagrant” fiindcă mama femeii a descoperit camera de luat vederi și a sesizat poliția, potrivit Obiectiv.br.

Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că dispozitivul fusese montat de ginerele femeii, care bănuia că soția sa are o relație extraconjugală și că folosește în acest scop respectiva locuință”, a declarat subinspectorul Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Ceea ce nu a avut în vedere bărbatul, însă, a fost faptul că în acest mod încalcă dreptul la viață privată al tuturor locatarilor casei, drept ocrotit și prin legea penală”, a precizat Laura Belciugan.

Potrivit autorităților, săvârşirea fără drept a unor fapte precum fotografierea, captarea de imagini, ascultarea cu mijloace tehnice ori înregistrarea audio – video a unei persoane aflate într-o locuinţă sau a unei convorbiri private, constituie infracţiunea de violare a vieţii private, prevăzută de art. 226 Cod penal.

Acum, bărbatul riscă acum pedeapsa cu închisoarea de la o lună la șase luni, sau cu amendă.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter