Un hacker a spart camera video dintr-o casă. Ce i-a spus unei fetițe de 8 ani VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 18 decembrie 2020, 22:43
Un hacker a accesat camera de supraveghere Ring din casa unei familii din Mississippi, SUA, și a vorbit cu fetița de 8 ani care locuia acolo.

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 236

Tot mai multe persoane acuză hackerii că se infiltrează în sistemele lor de securitate și supraveghere. Un astfel de caz a avut loc în America, când o fetiță a fost hărțuită, prin intermediul camerei video din casa sa. Mama acesteia, Ashley LeMay, a declarat pentru CNN că a instalat camera video din sormitorul fetei sale de 8 ani pentru a o supraveghea atunci când lucrează în tura de noapte.

M-am documentat bine înainte de a alege modelul acesta. Chiar că simțeam în siguranță”, a afirmat femeia.

Doar că hackerul a reușit să pătrudă în sistem după doar patru zile de la instalarea dispozitivului în locuința familiei.

Camera a înregistrat momentul în care intrusul a vorbit cu Alyssa, fetița de 8 ani care se afla în camera ei.

Cine e acolo?” a întrebat ea.

Sunt prietenul tău cel mai bun, Moș Crăciun”, a răspuns vocea.

Hackerul a continuat să vorbească cu fata, încurajând-o să distrugă încăperea. Dar copilul s-a speriat și și-a strigat mama.

Când am văzut înregistrarea mi-a stat inima”, a declarat femeia.

Potrivit Mediafax, oficialii Ring au declarat că hackerul nu a profitat de vreo slăbiciune a sistemului lor, ci de parolele slabe alese de utilizatori și le recomandă clienților să acorde mai multă atenție datelor pe care le introduc în baza de date.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!