Ce face astăzi Tudorel Popa, „omul-bormașină” de la „Românii au talent”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 ianuarie 2022, 11:14

Tudorel Popa a cucerit o țară întreagă atunci când a participat la „Românii au talent” cu aproape nouă ani în urmă.

Tudorel Popa a participat acum aproape nouă ani la „Românii au talent”, unde a fost îndrăgit de românii de pretutindeni. Talentul său de a imita diverse persoane și obiecte a cucerit atât oamenii de acasă, cât și juriul.

El a rămas în inimile oamenilor de atunci, motiv pentru care a fost adeseori invitat în emisiunea „La Măruță”, unde vorbea despre activitățile sale. Mai mult, în urmă cu un an, Tudorel Popa a încercat să aducă zâmbetele pe fețele oamenilor cu propria lui emisiune pe pagina de Facebook.

În emisiunea improvizată de Tudorel Popa, el și-a distrat urmăritorii și prietenii de pe Facebook cu conținutul său, punând muzică și imitând diverse personaje și sunete.

Citește și: Laura Giurcanu, aspru criticată de Andreea Tonciu, la Survivor România 2022. Ce a făcut modelul

Citește și: Ce salariu are Dan Pavel, charismaticul prezentator Survivor România?

Citește și: Teo Trandafir, luată peste picior de Florin Călinescu la un eveniment monden: „Toată lumea se uita la mine și râdea!”

Citește și: Marian Godină va deveni tată pentru prima oară

Charismaticul Tudorel Popa este din Tulcea. În vara care a trecut, el s-a ocupat de organizarea excursiilor și plimbărilor în Delta Dunării. Turiștii pe care i-a însoțit au avut parte de o experiență fermecătoare.

Cei care îl cunosc îl descriu ca fiind un om cu o bunătate rară, mereu gata să îi ajute pe cei din jurul său. El a crescut pe străzi și în orfelinat, dar acest lucru nu i-a înăsprit sufletul, ci l-au făcut să fie mai blând și generos cu copiii orfani și bătrânii neajutorați.

Tudorel Popa este extrem de talentat, după cum a demonstrat la „Românii au talent”, abilitățile sale continuând să îi uimească pe oameni. Oamenii care îl întâlnesc și îl recunosc îl roagă adeseori să imite diferite personaje sau sunete, iar filmulețele care rezultă ajung populare pe internet.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter