Trei produse pentru păr pe care trebuie să le ai

De Unica.ro, pe
CONȚINUT VIDEO UNICA

Îngrijirea părului este un pas esențial pentru un look de invidiat, iar expertul în hairstyling Adrian Perjovschi a stat de vorbă cu noi și ne-a spus care sunt cele trei produse pentru păr pe care trebuie să le ai.

Șamponul, balsamul și masca de păr sunt produse basic când vine vorba de îngrijirea părului. Este important să alegi șamponul potrivit pentru tipul tău de păr, în funcție de problemele pe care le ai: mătreață, scalp iritat, păr care se îngrașă rapid, păr uscat, păr care se electrizează repede.

De asemenea, balsamul și masca sunt foarte importante. Balsamul se folosește după fiecare spălare pe vârfuri. Masca se folosește de patru ori pe lună, pe toată lungimea părului, după șamponare și clătire. Dar ce alte produse pentru păr sunt esențiale dacă vrem un păr sănătos?

Adrian Perjovschi crede că trei produse esențiale pe lângă cele de bază sunt un spray cu protecție termică, un serum hidratant și un fixativ light.

„Un produs cu protecție termică, pentru că majoritatea își usucă părul cu un foehn, venind cu tot felul de factori care distrug părul – că sunt factori mecanici, de vânt, de soare, de temperatură de la foehn”, a spus el. „Ai nevoie de protecție. Aceste produse protejează părul în timpul uscării cu foehn sau cu ondulator sau placă. Plus de asta, creează o peliculă în jurul firului de păr și îl fac mult mai rezistent”.

În privința serumului de păr, Adrian a spus: „Un serum de păr în funcție de tipul părului fiecărei persoane – dacă are păr fin, fir gros, există un serum special pentru vârfuri, care depinde despicarea lor și te ajută oricând, atât vara, cât și iarna. Este hidratant iarna, are protecție termică și anti-freeze vara”.

Nu în ultimul rând, Adrian a spus cât de important este fixativul Un fixativ light este recomandarea lui:„Te ajută și îți poate modela părul foarte ușor în orice situație, fie că e puțin îngrășat, fie că e prea fluffy, fie că e prea frizzy”.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter