Gala Wella: tendinţe în coafuri pentru 2012

De Diana Sorescu, pe

Aseară a avut loc deja celebra gală Wella, unde numeroşi hairstylişti de renume şi-au dat întâlnire şi au pus la cale un show incediar, totul în slujba frumuseţii şi a coafurilor fabuloase!

Gala Wella

Pentru 2012, Wella Professionals propune 4 concepte în coafură. 4 tipologii. 4interpretări. Blaze, Grace, Celeste, Roxy.
Blaze sau femeia fatală. Este un trend caracterizat de contrast şi definire, expresia unei pasiuni arzătoare. Tunsoarea este scurtă, cu tăieturi ascuţite şi îndrazneţe. Colorarea mizează pe contrast. Se vor regăsi în el femeile care îşi reinventează permanent pasiunea pentru sine.

Grace traduce prin intermediul hairstyling-ului muza modernă. Exprimă sclipire, simplitate şi rafinament. Iată de ce parul capată nuanţe aurii! Trendul este inspirat din strălucirea şi puritatea naturii. Se adresează femeilor care iubesc să fie în centrul atenţiei şi care întotdeauna aleg ce este cel mai bun.
Gala Wella: tendinţe în coafuri pentru 2012

Celeste este vizionară. Translucidă. Pură. Rece. Pare o frumuseţe împrumutată dintr-o altă lume. Are un aer misterios, este perfecţionistă şi futuristă.
Roxy atrage toate privirile. Este extrovertită, îndrazneaţă şi înţepătoare. Trendul se inspiră din cultura de club underground. Acesta este motivul pentru care femeia care îl va adopta va fi în centrul atenţiei. Fiecare mişcare a sa este o declaraţie şi fiecare pas taie răsuflarea celor din jur.
Gala Wella: tendinţe în coafuri pentru 2012
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter