Povestea unei femei ce a fost sechestrată de un șofer. Reacția incredibilă a polițiștilor

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 29 iulie 2019, 12:47
Tot mai multe femei au început să scrie pe paginile lor de Facebook despre experiențele de agresiune prin care au trecut. Printre ele se află și Adelina Clapon, care a povestit că a fost sechestrată de un șofer în București, iar polițiștii au râs de ea, în loc să acționeze conform legii.

Acum vreo doi ani, un șofer al unei companii de ridesharing m-a sechestrat efectiv. A blocat ușile de la mașină și a plecat din fața blocului meu în trombă, după ce a hotărât într-o fracțiune de secundă că nu, n-o să mă lase acasă”, a început Adelina povestea ei emoționantă.

Am trecut pe lângă un filtru de poliție, am deschis geamul și am țipat cât m-au ținut rărunchii. Idiotul a oprit, le-am explicat polițiștilor situația, iar reacțiile lor au fost: „Haideți, împăcați-vă, că e târziu”, „Domnișoară, dar poate ați zis ceva și l-ați supărat”, „Domnișoară, cred că ați interpretat greșit ce s-a întâmplat, cu toții suntem obosiți la ora asta” (în jur de 23)”, a continuat femeia.

Totuși, tânăra a recunoscut că a ales să nu facă nicio plângere pentru că „știam că nu o să mă bage în seamă nimeni”.

În acest context, ea a dat un exemplu în care a fost lovită de un vecin și, deși a făcut plângere a poliție, nu s-a întâmplat nimic.

În urmă cu câțiva ani, când un vecin m-a pocnit de mi-a mutat faţa din loc şi am făcut plângere, nimic nu s-a întâmplat. Pentru că știu că nu dau doi bani pe noi și că orice ni s-ar întâmpla, nu doar că nu ne apără, dar eventual aflăm și că a fost vina noastră”, a precizat Adelina.

Aceasta susține că în seara în care a fost sechestrată, polițiștii au „rămas la glume” cu șoferul în cauză.

În seara respectivă am plecat spre casă pe jos, plângând în hohote, frustrată și neputincioasă. Iar ei au rămas la glume cu șoferul respectiv. I-am auzit râzând împreună în spatele meu. Asta e țara în care trăim”, a relatat femeia pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter