O româncă, angajată ca menajeră de un cuplu din Spania, a fost violată și agresată de ambii soți

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 octombrie 2020, 12:54

Doi soți din Spania, acuzati că au violat o menajeră de origine română, cu scopul de a o lăsa însărcinată riscă să stea 40 de ani în închisoare.

Românca, de 36 de ani, a fost angajată, în 2017, pe post de menajeră, de un cuplu din Valencia, care i-a oferit și găzduire. La numai câteva zile după ce s-a mutat în casa lor, cei doi soți i-au propus femeii să rămână însărcinată, iar ei să păstreze copilul, în schimbul sumei de 100.000 de euro, potrivit presei spaniole. Din cauză că a refuzat, românca a fost agresată și violată de bărbat și de soția acestuia și amenințată cu moartea. Cei doi soți au negat toate acuzațiile spunând, în timpul audierilor, că menajera a întreținut cu ei raporturi sexuale consensuale. Românca a recunoscut că, la un moment dat, s-a culcat cu bărbatul, cu acordul soției lui, dar după ce i s-a spus care era adevărata intenție, a refuzat să o mai facă.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

Vecinii cuplului sunt cei care au solicitat intervenția poliției, pentru că din casa celor doi soți se auzeu țipete și certuri violente. Poliția a constatat atunci că menajera fusese agresată, dar româncei i-a fost frică să depună reclamație. Mai târziu, după ce a fost din nou amenințată, de data aceasta cu un cuțit, românca și-a sunat mama, iar aceasta a alertat poliția.

Polițiștii au găsit victima într-o stare deplorabilă și părea că se află sub influența unui drog. Procesul celor doi soți a început săptămâna aceasta, la Valencia. Procurorii au cerut pentru bărbatul de 39 de ani o pedeapsă de 21 de ani de închisoare și pentru soția acestuia, o pedeapsă mai mică.

Sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter