Mesaje de Sfânta Ana. Cui spunem La mulți ani pe 9 septembrie!

De Adina Zamfir, pe Ultimul update Marți, 30 august 2022, 16:39

Să pregătim felicitări și mesaje de Sfânta Ana, pentru data de 9 septembrie, pentru toate doamnele și domnișoarele care poartă acest nume frumos și plin de semnificații vechi.

Cuprins

Pe data de 9 septembrie, să trimitem mesaje de Sfânta Ana tuturor femeilor care poartă numele celei care a născut-o pe Maica Domnului. Ziua Sf. Ana este una dintre cele mai importante și frumoase sărbători de toamnă, dedicată celei care este ocrotitoarea copiilor și a tuturor femeilor și mamelor.  

Ce semnificație poartă numele Sf. Ana

Ana este un nume istoric și biblic, împrumutat din Vechiul Testament unde era scris Hannah. El înseamnă ”harul” sau ”darul lui Dumnezeu” către oameni. A fost purtat de femeile evlavioase din Biblie, de regine și de numeroase femei de viță nobilă.

În cultura populară românească, Ana este numele unor zâne, dar și al fecioarelor curate. Acest nume reprezintă puritatea, simplitatea și cinstea.

Datorită destinului pe care l-a avut Ana, soția lui Ioachim și maica Fecioarei Maria, numele ei este asociat cu maternitatea, generozitatea, cumpătarea și înțelepciunea.

Ce nume se sărbătoresc de Sf. Ana

În data de 9 septembrie, când este sărbătoarea Sfinților Ioachim și Ana le putem trimite urări și felicitări frumoase tuturor care le poartă numele.

Mesaje de Sfânta Ana le putem trimite tuturor celor care poartă numele de Anişoara, Anica, Anita, Anuţa, Ani, Aneta, Anca, Mariana, Ana-Maria, inclusiv Anabela. Toate aceste nume frumoase sunt foarte populare printre români, iar Ana a rămas de la începuturile creștinismului unul dintre cele mai îndrăgite și sonore nume feminine. Numele Ana este și azi între primele zece nume preferate de români.

Mesaje de Sfânta Ana pentru soție sau iubită

Mesaje de Sfânta Ana. Cui spunem La mulți ani pe 9 septembrie!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubita şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani dragă Ana!

Îți doresc să ai parte de o zi minunată de Sfânta Ana și să știi că ești și vei fi mereu iubită de mine și de toți ai noștri. Cu drag, soțul tău!

Îți urez La mulți ani, pentru că porți nume de sfântă și fie ca Sărbătoarea Sf. Ana să îți daruiască fericirea dorită și liniște.

Felicitări, drag mea Ana cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătoasă şi plină de voie bună. La mulţi ani! 

Iubirea ce mi-o porți, încrederea și respectul față de mine, de noi, de relația noastră, mă fac zilnic să te iubesc tot mai mult. La Multi Ani iubita mea!

Mă bucur că exiști în viața mea și te iubesc tot mai mult pentru iubirea ta sinceră și necondiționată. La mulți ani, draga mea Ana!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori! La mulți ani, Ana!

În această sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca iubirea mea să te călăuzească mereu în viață. LA MULȚI ANI, dragă Ana!

În zi de sărbătoare, fie ca cei dragi să te înconjoare cu dragostea lor, iar iubirea mea să îți ofere doar clipe de fericire! La mulți ani, iubita mea Ana!

Sper ca această zi specială să îți aducă lumină și fericire, înțelepciune și speranță, să ne ajute să dăruim tot ce avem mai bun familiei noastre și sufletelor noastre! La mulți ani, iubita mea soție!

Azi, îți doresc tot ce e mai bun pentru tine. Iți doresc ca această zi să îți aducă multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău și să poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumină în suflet și multa fericire!

Sărbătorim pe Sfinții Ioachim și Ana și te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu așa, blânda, bună și generoasă. Ești o soție de nădejde și un adevărat om. Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău. La mulți ani, iubita mea Ana!

Îmi luminezi întreaga zi cu zâmbetul tău și îmi luminezi viața cu bunătatea și felul tău frumos de a fi. Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, draga mea! La mulți ani!

Deşi azi ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri eşti singura pată de culoare, în această iarnă grea eşti singura rază de soare, pe câmpia vieţii mele ești cea mai frumoasă floare! La mulți ani, iubita mea Any!
Inima mea ar fi prea mică fără dragostea ta, zâmbetul meu ar fi prea trist fără ochii tăi, iubirea mea nu ar exista fără tine! De ziua ta îți dăruiesc inima mea!

Mesaje de Sfânta Ana pentru surori, pentru prietene și rude

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani și cele mai calde mesaje de Sfânta Ana!

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani, dragă Ana!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!

Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer „La mulți ani”!

La mulți ani, dragă Ana! Să ai parte numai de împliniri, iar viața să îți fie o eternă sărbătoare!

Cu ocazia zilei de Sfânta Ana îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite! La mulți ani!

De ziua Sf. Ana îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui tău, primește un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce îți dorești lângă cei dragi.

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La Mulți Ani!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de Sfânta Ana!

Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani Ana!

Dragă Any, îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca a floare. Iți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!

Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate și un sincer La multi ani!

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători! La mulți ani, Any!

De ziua numelui tău, cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La multi ani, Ana!

Hristos să îți călăuzească pașii, să îți aducă bucurie în suflet și să te ocrotească! La mulți ani!

Fie ca sfânta zi de azi să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La multi ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc aniversare cât mai frumoasă și plină de iubire!

La mulţi ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună şi niciun strop de ghinion!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter