Ce s-a întâmplat cu Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent” din 2017. Ce a făcut cu premiul de 120.000 de euro

De Unica.ro, pe

Lorelai Moșneguțu este câștigătoarea din 2017 a concursului „Românii au Talent”, primind 120.000 de euro.

Lorelai Moșneguțu a cucerit atât juriul, cât și publicul „Românii au Talent” în 2017, când a arătat tuturor că, deși nu are mâini, poate cânta incredibil la pian, folosind degetele de la picioare, și are o voce de înger. Astăzi, ea are 19 ani și este o tânără care învață și trăiește viața din plin.

Într-o emisiune TV, Lorelai a povestit ce facultate vrea să urmeze. În pofida talentului său la muzică, ea a spus pentru Kanal D că vrea să facă Facultatea de Drept. Tot acolo, ea a vorbit și despre cum și-a sărbătorit ziua de naștere în pandemie. „Dacă în alți ani făceam party cu prietenii și colegii de la școală, acum nu s-a mai putut”, a recunoscut ea, citată de Kanal D. „Dar mi-au făcut ziua frumoasă toți cei care mi-au scris, m-au sunat să mă felicite, unii chiar din străinătate. Pentru mine, a fost o zi fericită. Am primit cadou o rochiță frumoasă și un laptop performant. (…) O să merg la facultate, la Drept”.

Mama ei, Viorica Pârva, a spus despre decizia fiicei ei următoarele: „Poate amândouă, dar… pentru că ne trebuie o meserie stabilă. Trebuie să se întrețină. Cred că tuturor copiilor le trebuie această educație. Și educația muzicală e bună pentru suflet…”

Citește și: Selly i-a surprins pe fani cu noul său job: „Vă curăț geamurile moca”

Citește și: De ce l-a înșelat Vica Blochina pe Victor Pițurcă despre care spune că este „singurul bărbat pe care l-a iubit”

Citește și: Ana Maria Calița, momentul adevărului despre Bendeac, la câțiva ani de când a câștigat iUmor: „Nici mama nu…”

Citește și: De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

După ce a câștigat „Românii au Talent” în anul 2017, Lorelai Moșneguțu și-a achiziționat un apartament, potrivit Playtech. Însă viața ei nu a fost mereu ușoară. Tânăra a fost abandonată de mama ei biologică în maternitate. Femeia care a luat-o în plasament este Viorica Pârva, care i-a fost mamă și susținătoare de când drumurile lor s-au întâlnit, pe vremea când Lorelai era doar un bebeluș.

Motivele pentru care Viorica nu a înfiat-o încă pe Lorelai sunt financiare: „Aș fi putut să o fac acum, odată cu împlinirea vârstei de 18 ani. Dar, din punct de vedere financiar, situația actuală ne ajută mai mult. În primul rând eu am pensia mică și nu m-aș încadra. În plus, nu aș avea posibilitatea să o țin în facultate. Așa, ea are acum mai multe beneficii și facilități de la stat”.

Viorica Pârva a crescut-o pe Lorelai Moșneguțu cu iubire, dându-i lecții importante de viață încă de pe vremea când fata era de o șchioapă. Într-un interviu cu Click, Viorica a povestit: „Pe când avea doar câteva luni îi agăţam jucăriile mai sus, ca să o forţez să-şi întindă picioarele după ele. Pluşurile îi plăceau cel mai mult. Apoi i-am pus un creion între degete şi am învăţat-o să scrie. La 5 ani desena foarte bine şi ştia alfabetul. A avut nevoie şi de motivaţie, de încredere. De la trei ani, o puneam să îşi spună în faţa oglinzii «sunt frumoasă, sunt deşteaptă şi voi ajunge celebră». Până la 6 ani a spus zilnic în faţa oglinzii aceste cuvinte. Cea de-a doua deviză pe care o repeta în faţa oglinzii e «cad de 10 ori şi mă ridic de 20 de ori», pentru că, până la 4 ani era emotivă, nesigură pe ea şi nu se putea ridica în picioare. A treia ei deviză e «trăiesc cu intensitate fiecare clipă, fac nu ceea ce-mi place, ci îmi place ceea ce fac»”.

Foto – Pro TV, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter