Venus intră în Scorpion. Gelozie. Posesivitate. Pasiuni secrete. Cum sunt influențate zodiile

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 10 octombrie 2019, 14:46
Venus intră în zodia Scorpion pe data de 8 octombrie 2019 și astfel i se alătură lui Mercur, planeta comunicării, care deja a pășit în acest mistic, profund, sensibil și secretos semn zodiacal.

Venus este planeta iubirii, a frumuseții, dar și a banilor, însă, din păcate, ea nu rezonează deloc cu energia misteriosului Scorpion, aspect care o face să răspundă la vibrații negative ale sale. Prin urmare, până pe 1 noiembrie, atunci când Venus va intra în zodia entuziastului și optimistului Săgetător, ne vom confrunta cu teste și tensiuni în relațiile parteneriale. În plus, punctăm că atmosfera tensionată a lunii octombrie 2019, este întreținută și de Marte, planeta acțiunii și a dorinței, care se află în tranzit prin zodia Balanță.

Prin urmare, cu două planete personale, Venus și Marte, aflate în semnele lor de exil, și cu Mercur aflat în Scorpion, zodie care-l face să devină un veritabil detectiv, trebuie să ne așteptăm la situații extreme în luna octombrie. Va fi o perioadă în care secretele pot ieși la suprafață, în care vom căuta adevărul absolut și vom merge până în profunzimi pentru a-l afla, vom simți o plăcere sadică în a-i deconspira pe cei din jurul nostru și vom fi atrași de tot ceea ce este mistic, misterios, ocult. Să nu ne surprindă dacă discuțiile pe tema morții și sexului vor fi la ordinea zilei.

Pe de altă parte, în relațiile de dragoste vor interveni brutal gelozia și posesivitatea, supremația, dorința de control a celuilalt. Vom exprima sentimentele cu o mai mare intensitate și nu este exclus să facem pasiuni din dragoste sau să avem tendințe distructive în amor. Vom fi atrași de iubiri secrete, aventuri amoroase și sexuale și provocarea fructului oprit va pune stăpânire pe simțurile noastre. Instinctele primare se vor accentua și este foarte important să nu cădem victimă propriilor pofte și plăceri.

Din punct de vedere financiar, este foarte probabil să fim tentați să cădem pradă metodelor îndoielnice și mai puțin morale de a face bani. Lupta pentru bani și putere se va da acum pe un tărâm ascuns, din umbră și nu trebuie să ne lăsăm dominați de aceste energii care ne dau târcoale în această perioadă.

Venus în Scorpion. Cum va influența zodiile

Aspectele descrise mai sus vor fi mult mai puternic resimțite în funcție de tranzitele personale din astrograma natală a fiecăruia. De asemenea, vă sfătuiesc să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent! Mai jos, vor fi enumerate sectoarele de viață unde există cele mai mari riscuri să apară tensiuni, gelozii, provocări, rupturi, unde există riscul să se afle adevăruri, să se afle secrete și, cu alte cuvinte, să se contureze contextul astrologic descris mai sus.

Berbec

Atenția la sectorul financiar, la procesele juridice, la acte și la zona sexualității și intimității! Pot exista tensiuni cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor comune sau conflicte financiare cu partenerii de afaceri ca urmare a administrării greșite a fondurilor. Evitați sursele de venit care promit câștiguri rapide. Fiți cu ochii în patru în caz de partaj, litigiu, credit, împărțirea unei moșteniri. Pot exista persoane care să vă păcălească, să vă mintă, să vă fure. Pe de altă parte, s-ar putea să faceți o pasiune pentru cineva și astfel să vă lăsați atrași într-o aventură strict sexuală. Evitați să ajungeți în așternut cu oricine, mai ales fără să folosiți metodele de protecție necesare.

Taur

Atenție la sectorul partenerial, fie că este vorba de partenerul de viață, fie că este vorba de partenerii de afaceri. Geloziile și tendința de a fi posesivi (pe care oricum nativii Taur o au latentă) pot distruge acum o relație. Cei care încep noi povești de iubire acum vor avea parte de multă intensitate și pasiune, vor dărui totul, însă va fi nevoie să se controleze pentru a nu cădea în extrema cealaltă. Pe data de 12 octombrie și în preajma acestei zilei, Uranus (planeta surprizelor și răsturnărilor de situație, dar și a adevărului) aflat în retrogradare în Taur va face aspect tensionat cu Venus din Scorpion, ceea ce poate aduce la suprafață un mare adevăr, un mare secret care poate rupe definitiv o relație. Se pot spune vorbe grele și imposibil de iertat. Atenție la ce contracte veți semna în această perioadă! Citiți termenii și condițiile cu atenție pentru că puteți fi păcăliți, mințiți, înșelați.

Gemeni

Atenție la sectorul muncii și al sănătății! Evitați să intrați în conflicte cu colegii și superiorii, evitați să luați decizii radicale privind un loc de muncă, nu demisionați decât dacă aveți semnat un precontract în altă parte, nu vă lăsați păcăliți de vorbe și promisiuni. Pe de altă parte, mare atenție la sănătate pentru că este o perioadă sensibilă și nu este exclus ca niște analize să iasă prost, mai ales dacă au legătură cu zona organelor genitale (care este guvernată de Scorpion). Posibile dereglări hormonale, risc de contactare a bolilor cu transmitere sexuală, iar în cazul femeilor Gemeni sau cu ascendent în Gemeni posibil risc de avort.

Rac

Atenție la sectorul iubirii, al aventurii și al copiilor! Posibile secrete de cuplu să iasă la suprafață, posibile tentații de a intra în relații extraconjugale, de a călca strâmb. Geloziile și posesivitatea extremă pot distruge o poveste de iubire, mai ales dacă se află la început. Pe de altă parte, dacă veți intra acum într-o poveste de dragoste, s-ar putea să suferiți destul de mult. Poate fi vorba doar de o aventură trecătoare, poate fi vorba de ascunzișuri ale partenerului. Va fi o perioadă încărcată emoțional, cu trăiri puternice și la limită. Evitați să vă înflăcărați și să faceți o pasiune pentru un posibil viitor partener. Atenție la sarcini nedorite și neplanificate!

Leu

Atenție la sectorul familiei și al locuinței! Posibile secrete de familie să fie aflate acum, posibile dezvăluiri care să schimbe un context existent. Nu sunt excluse tensiunile cu membrii familiei, geloziile vizavi de soț/soție, discuțiile legate de moșteniri, de un bun imobiliar, de condiția unei case, de schimbarea domiciliului, risc de destrămare a unui cămin.

Fecioară

Atenție la comunicare și la deplasări! În această perioadă se pot arunca cuvinte care să rănească, se pot dezvălui secrete, se pot impune situații cu forța. Relații tensionate cu frații, rudele apropiate, vecinii și cunoscuții ocazionali. Vă sfătuiesc să nu aveți încredere în promisiuni și vorbe siropoase care vă pot ajunge la ureche pentriu că pot fi înșelătoare. De evitat discursurile în public, dar și interviurile, examenele și testele orale.

Balanță

Atenție la sectorul financiar! Nativii pot fi destul de cheltuitori în această perioadă, însă există și riscul ca banii să fie pierduți, furați sau (atenție!) investiți greșit. Nu trebuie să vă încredeți în metodele care promit câștiguri rapide, evitați să dați bani cu împrumut și fiți extrem de echilibrați și diplomați în negocieri. Posibil ca cineva să vă subevalueze intenționat munca pentru a vă păcăli și, implicit, a vă plăti mai puțin.

Scorpion

Probabil sunt singurii nativi care se pot bucura de acest tranzit al lui Venus, (întocmai planeta care le guvernează parteneriatele și relațiile) prin semnul lor pentru că astfel vor fi protejați de tensiuni în cuplu, în relația cu cei apropiați și, mai ales, vor fi feriți de deziluzii și dezamăgiri în dragoste. Contextul astrologic le poate aduce, însă, o mare neîncredere în ei înșiși și le poate scoate la suprafață o serie de temeri și frici de care până acum nu erau conștienți. Totodată, se pot confrunta cu secrete și persoane, situații din trecut bulversante.

Săgetător

Venus va activa sectorul subconștientului, al trecutului și va acționa din umbră, dar nu neapărat malefic. Dincolo de secrete și minciuni care pot fi aflate și deconspirate acum, va fi o perioadă a conștientizării de sine, o perioadă în care puteți face pace cu voi înșivă și puteți evolua. Cum? Prin recunoașterea greșelilor din trecut, prin vindecarea traumelor, prin eliberarea de vicii, prin depășirea eșecurilor care v-au marcat destinul.

Capricorn

Atenție la prieteni și la acțiunile umanitare în care vă implicați! Puteți fi păcăliți foarte ușor în această perioadă chiar de persoane din anturaj care vă invită să fiți caritabili și care vor să profite de pe urma voastră. Nu este exclus ca unii nativi să experiementeze pasiunea cu un prieten, adică o relație care până acum a fost strict amicală se poate transforma într-o dorință arzătoare, mai ales că Venus este planeta care le guvernează iubirea Capricornilor.

Vărsător

Atenție la carieră și la sectorul profesional! Este posibil ca în această perioadă să există conflicte de interese, cineva să încerce să le pună piedici în obținerea unei funcții, chiar să le obțină funcția prin diferite tertipluri. De asemeena, este posibil ca cineva să încerce să profite de pe urma statutului lor, să-i vorbească pe la spate și să le afecteze imaginea profesională, să le intindă capcane. Nu este indicat să luați decizii profesionale radicale acum, însă este nevoie de multă atenție și prudență în acțiuni. Nu vă dezvăluiți țelurile și aspirațiile profesionale celor din jur!

Pești

Atenție la călătorii și la legătura cu persoanele, instituțiile din străinătate! Nu este exclus să fiți înșelați sau cineva să se folosească de sensibilitatea voastră pentru a vă păcăli, pentru a obține niște avantaje proprii. Pentru cei născuți în zodia Pești acest tranzit și întregul context astrologic al lunii octombrie poate aduce o schimbare radicală de principii de viață. Posibil să fie mai atrași de zona mistică și ocultă acum, iar tot în aceste direcții să-și găsească și răspunsurile la întrebările existențiale care-i macină. Convingerile nativilor vor căpăta noi valențe, însă este important să-și asculte intuiția și să nu se ghideze decât după ceea ce le spune aceasta și nicidecum după crezul și credința altora.

Sursă foto: Shutterstock

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter