Drama cântăreței Elena Unc: „Consumam 1 litru de vodcă pe zi!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 octombrie 2021, 18:57

Cântăreața Elena Unc (40 de ani) a vorbit recent, într-un interviu acordat publicației Click! despre dramele prin care a trecut în timpul căsniciei. Solista spune că a fost căsătorită cu un milionar din Los Angeles care i-a făcut viața un calvar din cauza geloziei extreme. Se pare că bărbatul i-a impus să renunțe la cântat și avea un comportament agresiv  față de ea.

”Ani la rând m-am învârtit într-un cerc al suferinței. A doua mea căsnicie s-a desfășurat în orașul îngerilor, la Los Angeles. Am fost căsătorită cu un om atât de sărac sufletește, iar întâmplarea a făcut că el să fie milionar. Însă nici eu, și nici sufletul meu, nu am fost de vânzare. Astfel că, după ani de lecții, de despărțiri și împăcări, am luat decizia de a reveni în România și de a lăsa în urma mea această experiență.

Citeşte şi: Deea Codrea a născut în apă, fără anestezie. Cum se simte fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”

Cât am fost împreună, în jur de 7 ani, fostul meu soț era gelos, mi-a interzis să cânt, iar eu, supusă și iubitoare, l-am ascultat și am căzut atât de jos, desprinzându-mă de mine și de tot ceea ce sunt. Până într-un moment, când am plecat fără a mă mai uita în urmă, deși eram pe jumătate „moartă”, obosită de tot. Am atras această relație nu din iubire, așa cum credeam, ci pe fondul traumelor din copilărie”, a mărturisit artista, potrivit sursei menționate mai sus.

După ce și-a părăsit soțul, acesta a început să o hărțuiască, iar Elena și-a găsit refugiul în alcool, ajungând să consume cantități enorme zi de zi.

”Fără a căuta vinovați sau vină, acest om a încercat să se răzbune pe plecarea mea și pe faptul că nu mai doream relația. Suferința singurătății și a traumelor din trecut m-a împins și mai mult către alcool. Alcoolul m-a adus atât de aproape de moarte, un pas mai era până acolo. La un moment dat ajunsesem dependentă și de medicamente, le amestecam. Credeam că viața mea se va sfârși în suferință. Ajunsesem să consum 1 litru de vodcă pe zi și nu îmi ajungea ca să mi potolesc anxietatea și durerile sufletești”, a adăugat cântăreața.

Citeşte şi: Alina Laufer, la spital cu fetița de opt luni: „A luat o bacterie de la animale”

În cele din urmă, Elena Unc și-a găsit salvarea făcând terapie prin credință.

“Dar Dumnezeu a avut un alt plan cu mine. Mă aflăm la fundul sacului, mă simțeam părăsită, durerea se multiplica, eram pierdută. Dar am ajuns într-un Centru de tratare a dependenților, Centrul Izvorul Tămăduirii din Bacău. Acolo am stat timp de patru luni și am urmat un program unic de terapie prin credință, Cei 12 Pași ai Transformării. (…) De aproape 3 ani sunt vindecată, pentru mine alcoolul nu mai există”, a încheiat solista.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter