6 reţete cu ciocolată pentru Valentine’s Day

De Amelia Matei, pe

Dintr-un meniu de Valentine’s Day nu trebuie să lipsească ciocolata. Ziua Îndrăgostiţilor se învârte în jurul ciocolatei: de la inimioare dulci de ciocolată, cadouri de ciocolată sau o cina în doi cu un desert în care abundă acest dulce minunat.
Şi nu în ultimul rând ciocolata este cel mai la îndemână afrodisiac, aşa că trebuie să faci tot posibilul să nu îţi lipseacă de Valentine’s Day.

Noi te ajutăm să alegi cel mai potrivit desert pentru Valentine’s Day. Iată 7 reţete pe baza de ciocolată pe care ai putea sa le încerci de Valentine’s Day, pentru a-ţi surprinde iubitul cu un desert preparat chiar de tine!

Bomboane de ciocolată – asemănătoare cunoscutelor trufe de ciocolată, pot fi un desert extraordinar de senzual şi delicat. Se prepară repede şi vă vor îndulci cu siguranţă seara.
Tort de ciocolata cu cremă caramel – deosebit de bun şi apetisant. Ai nevoie de ceva mai mult timp pentru a-l prepara, însă merită! Şi de ce să nu recunoaştem, tortul este desertul ideal la orice ocazie festivă…chiar dacă sunteţi doar voi doi.
Tort “Vis de ciocolată”– un tort cu multă cremă de ciocolată şi un décor din cacao pudra care îi dă un gust şi mai intens. În plus vei reuşi să îl şi decorezi simplu cu inimioare ca să fie în ton cu sărbătoarea.
Brioşe cu ciocolată – ai putea să îl surprinzi încă de la micul dejun de Ziua Îndrăgostiţilor, cu astfel de brioşe pufoase, imbrăcate în multa ciocolată.
Îngheţată cu ciocolată – chiar şi când este frig afară, unii dintre noi preferă îngheţata. Daca vă număraţi printre iubitorii de îngheţată indiferent de anotimp, atunci acesta poate fi desertul vostru pentru Valentine’s Day. Prepară îngheţata acasă, cu multa ciocolată şi vanilie.
Trufe cu nuci şi stafide – sunt excelente atunci când te grăbeşti. Dacă îţi dai seama că nu ai suficient timp să prepari un desert mai elaborat care să îl surprindă, atunci ce zici de nişte trufe cu nucă, ciocolată şi cacao? Se fac rapid, însă rezultatul e surprinzător.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter