(VIDEO) GetWeekend! Atenţie, bărbat la cratiţă!!

De Unica.ro, pe

În fiecare săptămână, frumoasa Ana – the Getlokal Girl, ne povesteşte despre locurile cool ale oraşului şi despre cele mai importante evenimente ale weekend-ului!
Episodul din această săptămână este despre cooking – e simplu sau complicat să găteşti? GetLokal Girl îl are invitat pe actorul Bogdan Albulescu, care în foarte scurt timp va deschide, alături de soţia sa, un restaurant în centrul oraşului. Bogdan e pasionat de gătit, aşa că, alături de GetLokal Girl, improvizează o masă rapidă şi gustoasă pentru câţiva prieteni.

Concluzia zilei e că gătitul e simplu… pentru oamenii pasionaţi de gătit! Altfel, GetLokal Girl e de parere că e mai simplu să te distrezi şi trece în revista recomandările de weekend pe terasa prietenoasă a InLight Theatre Pub!

Nu uita să participi şi la GetHoliday – cea mai noua campanie Getlokal –  poţi câştiga weekenduri la munte în România şi Bulgaria sau o vacanţă de câteva zile în Macedonia, la Lacul Ohrid! Pentru cititoarele Unica, getlokal.ro pune la ăataie încă un weekend în Veliko Tarnovo, aşa că grabeste-te să intri în concurs!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter