Airbnb lansează un concurs care are un premiu unic. La ce întrebare trebuie să răspundă participanții

De Unica.ro, pe
Compania Airbnb lansează o provocare interesantă, dedicată tuturor, nu doar pasionaților de călătorii. La ce întrebare trebuie să răspundă concurenții. 

Airbnb, compania americană ce deține o platformă online prin care se pot închiria, oriunde în lume, camere, apartamente sau case întregi direct de la proprietar, sărbătorește 10 ani de prezență în Paris, motiv pentru care lansează un concurs, potrivit digi24.

Câștigătorii vor petrece o noapte la cel mai mare muzeu de istorie și artă din Franța și totodată unul dintre cele mai importante obiective turistice din lume. Aceștia vor beneficia de un tur privat al muzeului Luvru din Paris, vor putea sevi o cafea în fața tabloului Mona Lisa, pictura celebră a lui Leonardo da Vinci, și vor lua masa lângă Venus din Milo, sculptura ce o reprezintă pe zeița greacă a iubirii și frumuseții, Afrodita. De asemenea, se vor putea bucura de un concert privat în apartamentele împăratului Napoleon al Treilea, al doilea împărat al francezilor.

O mini-piramidă construită special în interiorului Piramidei muzeului Luvru îi așteaptă pe câștigători pentru a își petrece noaptea acolo.

Cei care își doresc să aibă partea de o astfel de experiență inedită trebuie să răspundă la o singură întrebare: de ce ar fi musafirii ideali pentru Mona Lisa?

Participanții nu au nicio condiție de întrunit, motiv pentru care oricine poate intra în competiție.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter