Secret Santa la job? Uite ce cadouri poți lua dacă ai un anumit buget

De Sofia Ionescu, pe

Secret Santa a devenit un obicei foarte îndrăgit pe plaiurile mioritice, atât la job, cât și în alte comunități. Ideea unui dar surpriză atrage tot mai mult și este o ocazie specială de a oferi ceva drăguț, care să aducă bucurie, unui coleg. Dacă nu știi ce să alegi pentru cadoul de Secret Santa, iată câteva idei în funcție de buget:

  • Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Unica.ro. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Cuprins

Ce înseamnă, de fapt, Secret Santa?

Secret Santa, care poate fi tradus ad litteram „Moș Crăciun secret”, este practica de a oferi cadouri de Crăciun unei persoane, de exemplu la locul de muncă sau chiar la școală ori în alte comunități, după ce, în prealabil, ai tras la sorți. Identitatea destinatarului cadoului ar trebui, în general, să fie păstrată secretă până în ziua prezentării cadourilor și chiar și după aceea.

Bugetul pentru cadourile de Secret Santa se decide la nivel de grup, astfel încât toți participanții să știe ce sumă au la dispoziție ca să găsească cadoul corespunzător.

Este recomandat ca toată lumea trebuie să rămână în limita bugetului pentru a evita inegalitățile și potențialele supărări. Bugetul care trebuie respectat este adesea cuprins între 50 și 100 de lei.

Dacă nu cunoști bine persoana căreia îi vei oferi cadoul, concentrează-te asupra obiectelor care sunt atât utile, cât și distractive. Nu ezita să te informezi vorbind cu colegii care îl cunosc puțin mai bine.

Cadouri de Secret Santa sub 50 de lei – pentru colegi

Un buget de 50 de lei poate părea destul de restrictiv, însă ia în calcul că este vorba despre un cadou simbolic, așa că cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău.

O cană Christmas Figure este un cadou clasic de Crăciun, cu care nu ai cum să dai greș.

Cană Christmas Figure
Cană Christmas Figure

În plus, poți completa cadoul cu o pungă deosebită de ceai Almond & Marzipan, cu aromă ce te duce instant cu gândul la sărbătorile de iarnă și turtă dulce.

Secret Santa la job? Uite ce cadouri poți lua dacă ai un anumit buget
M112 Almond & Marzipan

Un acumulator extern 5000 mAh Power Bank poate fi o variantă de cadou pentru colegul tău. Este compatibil cu marea majoritate a smartphone-urilor și dispozitivelor mobile. Este prevăzut cu un port USB inteligent care sesizează conectarea cu dispozitivul de încărcat. Acesta încarcă sau întrerupe alimentarea cu energie, după necesitate.

Acumulator extern -idei cadouri Secret Santa
Acumulator extern 5000 mAh Power Bank

Dacă colegul tău apreciază vinul, o idee foarte apreciată de cadou de Secret Santa poate fi o sticlă de vin roșu – Metamorfosis, 2016 sec. Acest vin roșu rubiniu aprins afișează arome de fructe negre, cum ar fi mure şi coacăze, pâine prăjită și note de piper date de păstrarea în butoaie mari de stejar, timp de 18 luni


O carte poate fi de cele mai multe ori un cadou foarte inspirat. Perfectă pentru zilele de sărbătoare, în care timpul liber te poate îndemna la clipe de tihnă cu o carte în mână, poate fi Puterea prezentul de Eckhart Tolle. Urmând lumina călăuzitoare a acestei lecturi, putem ajunge la comuniunea reală cu ceilalţi. Ne putem descoperi sinele autentic, complet şi perfect.

Puterea prezentul de Eckhart Tolle
Puterea prezentului, de Eckhart Tolle

Cadouri de Secret Santa sub 50 de lei – pentru colege

Cum perioada sărbătorilor de iarnă este despre ornamente de Crăciun, o figurină Mos Crăciun Kring poate fi o alegere foarte inspirată pentru un cadou de Secret Santa.


Și atunci când alegi un cadou pentru o colegă, o cană poate fi soluția salvatoare, mai ales la un buget de 50 de lei. Cana – Asine Eloges Magique poate reprezanta un dar apreciat, mai ales datorită mesajului.


De asemenea, potrivit pentru perioada sărbătorilor de iarnă poate fi un borcan deosebit cu ciocolată caldă italiană handmade.


Și, tot în ideea de a păstra aromele specifice sărbătorilor de iarnă și Crăciunului, dacă îți cunoști foarte bine colega și știi că ar aprecia un astfe de dar, poți opta pentru un săpun în cutie metalică – Orange & Clove.


Desigur, și pentru colege, o carte poate reprezenta de cele mai multe ori un cadou binevenit. Una dintre cele mai apreciate cărți ale ultimilor ani, Curajul de fi vulnerabil, de Brene Brown, poate fi o idee inspirată de cadou pentru Secret Santa.


Cadouri de Secret Santa sub 100 de lei – pentru bărbați

Cadourile de Secret Santa amuzante sunt mereu apreciate, așadar, dacă ai un buget de 100 de lei și vrei un cadou funny de Secret Santa, poți opta pentru un coș de basket cu sunete Hoop, Shoot! Coșul de gunoi este accesorizat cu acest panou cu plasă. Panoul are încorporat un sistem de sunet pe baterii. La fiecare aruncătură de hârtie, aceasta atinge panoul și se aude un sunet de urale, exact ca la un meci de basket.


O altă idee de cadou poate fi o lampa – ON-OFF – White, ideală pentru decorarea casei sau a biroului și crearea unei atmosfere unice. O frumoasă soluție pentru decor, dar și o idee originală de cadou


O husă de laptop geantă cu un design elegant, modern și o căptușeală moale poate fi un cadou apreciat și te încadrezi în buget, putând chiar completa cu un mic obiectiv decorativ sau cu o felicitare amuzantă, dacă îți dorești asta.

husă de laptop geantă cu un design elegant- idei cadouri Secret Santa
husă de laptop geantă cu un design elegant

Designul original și funcțional al setului de șah și accesorii pentru vin face din acesta o opțiune excelentă pentru a-l dărui de Secret Santa. Perfect și foarte practic pentru petreceri și festivități, deoarece este un joc de șah și în același timp, un set complet de accesorii pentru vin.

Set de șah și accesorii pentru vin - cadou Secret Santa
Set de șah și accesorii pentru vin

Termosul Smart travs. iți arata temperatură lichidului din interior și este o alegere perfectă pentru drumeție, camping dar și pentru utilizare zilnică. Datorită pereților dubli lichidul din interior poate fi păstrat rece timp de până la 24 de ore și cald timp de până la 12 ore. În plus, sticla termoizolantă are un capac prevăzut cu un display pentru afișarea temperaturii.

Secret Santa la job? Uite ce cadouri poți lua dacă ai un anumit buget
Termos Smart Verde mat cu sita infuzor si perete dublu, 500 ml, afisaj LED temperatura

Cadouri de Secret Santa sub 100 de lei – pentru femei

De cele mai multe ori, femeile sunt cele care adoră decorațiunile de Crăciun, așadar ai o mulțime de variante la îndemână pentru un cadou frumos de Secret Santa, iar 100 de lei este un buget mai mult decât rezonabil.

Spre exemplu, poți opta pentru un tablou casetă luminoasă, cu mesaj special, care creează o atmosferă caldă și plăcută de sărbători.


Sau poți alege o decorațiune Advent pentru Crăciun realizată pe lemn, cu 4 lumânări, conuri și nuci, lucrată manual, care oferă o atmosferă de neuitat sărbătorilor de iarnă.

Decorațiune Advent pentru Crăciun
Decorațiune Advent pentru Crăciun

O sticlă de vin de sărbători este binevenită, iar trei sunt cu atât mai bune. Așadar, poți opta pentru un set 3 huse Crăciun 3D pentru sticlele de vin. Pot fi folosite pentru orice fel de sticlă, indiferent de conținut, așadar poate reprezenta un cadou de Secret Santa inspirat.

3 huse Crăciun 3D pentru sticlele de vin
3 huse Crăciun 3D pentru sticlele de vin

În cazul în care persoana căreia îi faci cadoul de Secret Santa este mamă poți oferi un set de lănțișoare cu pandantiv mamă -copil din oțel inoxidabil placat cu aur. Poate fi un cadou de suflet foarte apreciat.

Set de lănțișoare cu pandantiv mamă -copil - cadou Secret Santa
Set de lănțișoare cu pandantiv mamă -copil

Cele mai ieftine cadouri de Secret Santa

Dacă ai un buget foarte redus, de 10-20 de lei, nu dispera. Poți oferi un mic dar simbolic, până la urmă este vorba despre bucuria dăruirii, nu despre cadoul în sine, nu-i așa?

O decorațiune de Crăciun din lemn de agățat la ușă sau în oricare alt loc din casă este întotdeauna o idee inspirată. Și unde mai pui că te poți încadra într-un buget de numai 10 lei.


De asemenea, un săpun exfoliant și hidratant lucrat manual la Techirghiol poate fi apreciat. Săpunul Techir exfoliant și hidratant este un produs natural cu apa salină, nămolul sapropelic și algele Cladophora antioxidante din lacul Techirghiol.


Tot cu un buget foarte redus poți oferi o decorațiune brad care are și un mesaj, o urare de Crăciun pentru persoana căreia i-l dăruiești.


De asemenea, poți opta pentru un săculeț cu săruri terapeutice de baie și nămol de la Techirghiol. Poate fi un cadou de Secret Santa apreciat mai ales în zilele răcoroase când o baie căldă parfumată poate fi vindecătoare.


Așadar, indiferent de buget, cu siguranță vei găsi un cadou de Secret Santa cu care să aduci bucurie unui prieten sau unui coleg și care să-i facă sărbătorile mai frumoase.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter