Cum faci economii ca să cumperi ce-ţi doreşti

De Revista Unica, pe

Ce-ţi permiţi ţine cel mai mult de dorinţa ta. Nu te limita să faci raportul între câţi bani ai şi cât costă ceea ce vrei.

Alege un lucru şi permite-ţi-l

Fă-ţi un top cu cele trei lucruri pe care ţi le doreşti cel mai mult.
O bicicletă? O vacanţă în Mexic? O casă? Îndrăzneşte să mergi oricât de sus. Fii sigură că îţi permiţi. Cum? Fă o listă cu lucrurile pe care cheltuieşti din inerţie şi nu mai investi în ele. Tot ce economiseşti astfel va merge spre locul unu din topul tău.

Plusează!Venitul tău nu e bătut în cuie

Dacă asta nu-i suficient şi ţi se pare că lucrurile se mişcă prea încet, permite-ţi să îţi iei un job mai bine plătit, să faci un împrumut, să apelezi la prieteni sau rude. Doar vorbim despre cel mai important lucru pentru tine în momentul ăsta. Totul e să nu te împrăştii, să rămâi concentrată până ce obţii ceea ce vrei. Apoi,poţi trece la următorul de pe listă.

Prea săracă să-ţi permiţi lucruri ieftine

Zicala rămâne mereu de actualitate. Cumpără-ţi  lucruri de bună calitate, care îţi plac şi pe care ţi le doreşti cu adevărat, chiar dacă preţul depăşeşte suma pe care erai pregătită s-o cheltuieşti. Aşa cu siguranţă vei economisi pe termen lung. Să nu mai vorbim de încrederea în sine, care face toţi banii!
Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter