Ce ai face pentru o mărire de salariu? Uite ce nebuni sunt unii oameni

De Diana Zagrean, pe

După criza economică, efectele încă se simt pe piaţa muncii. Oamenii de pretutindeni vor să îşi găsească un loc de muncă bun sau să îşi consolideze cum pot poziţia într-o companie. Iată câţiva oameni nebuni care au făcut gesturi extreme pentru o mărire de salariu sau pentru a obţine un job bun. Tu ce ai face pentru o mărire?

Angajaţii şi-au tatuat logo-ul firmei în schimbul unei măriri de salariu

Peste 40 din cei 800 de angajaţi ai unei agenţii imobiliare din New York au fost de acord să-şi facă un tatuaj cu logo-ul companiei în schimbul unei măriri de 15% din salariu.
Toţi spun că a lucra pentru respectiva agenţie este un motiv de mândrie şi că nu şi-au făcut tatuajele pentru bani. Dar nici mărirea de salariu nu strică.
În plus, patronul agenţiei i-a avansat pe cei care şi-au făcut tatuaj la poziţia de „brand ambasador”.
Dacă unii dintre ei au ales locuri discrete şi tatuaje mici, alţii şi-au tatuat logo-ul agenţiei pe braţe, mâini sau picioare. Oare ce se întâmplă dacă sunt vreodată concediaţi?

 

Chris Putnam a fost angajat de Facebook, după ce a spart conturile reţelei

Tânărul a reuşit să spargă securitatea reţelei de socializare Facebook pe când aceasta abia se extindea printre universităţile americane.
Student la Georgia Southern University în 2006, Chris a spart reţeaua şi a înlocuit toate imaginile conturilor de Facebook ale colegilor, cu o interfaţă Myspace (site de socializare concurent).
El a reuşit această glumă prin intermediul unui virus, care a trecut de securitatea reţelei de socializare Facebook.
Când reprezentanţii Facebook l-au sunat să-i ceară explicaţii pentru apariţia unor pagini Myspace pe reţeaua lor, Chris Putnam s-a ales cu un job bine plătit în departamentul de securitate.

Ted Williams era boschetar şi a ajuns prezentator în radio

Bărbatul dormea pe străzi, după mai mulţi ani de probleme financiare. Deşi lucrase în trecut ca voce în reclame şi radio, Ted Williams era doar un boschetar şi nimeni nu îl angaja.
Totul a început atunci când cineva l-a văzut pe autostradă, ţinând un carton pe care scria că îşi caută de lucru şi că are un dar nemaipomenit de la Dumnezeu: o voce de radio.
Postul The Cleveland Cavaliers i-a oferit nu numai o slujbă, ci şi o casă gratuită şi şansa pentru un nou început.
Datorită videoclipului lansat pe Youtube, lumea întreagă a aflat povestea lui şi acum are apariţii în multe reclame şi show-uri radio şi TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter