JOBURI ŞOCANTE! Ai vrea să faci curat la locul unei crime?

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni au joburi la birou, alţii, lucrează toată ziua pe teren. Ce spuneţi de oamenii care curăţă găinaţul de păsări de pe maşini sau care sunt angajaţi să trimită sms-uri în care anunţă clientele că sunt în perioada fertilă? Iată 5 joburi ciudate. Ai vrea să lucrezi acolo?
Taxi roz, special pentru femei
Oraşul mexican Puebla beneficiază de o flotă specială de taxiuri. Ele sunt roz şi sunt conduse exclusiv de femei. Taxiurile exclusiv feminine sunt destinate femeilor care se tem să urce în maşina unui bărbat necunoscut, sau care au avut probleme cu taximetrişti insistenţi în trecut.

Ei curăţă casele unde au avut loc crime
Dacă aveaţi impresia că meseria de gunoier este una murdară şi urât mirositoare, staţi să vedeţi cu ce se ocupă unii oameni din străinătate. Compania Crime Scene Cleaners se ocupă cu debarasarea, curăţarea şi dezinfectarea locurilor în care s-au petrecut crime sau morţi violente de orice natură. Poliţia şi familiile victimelor sunt mai mult decât recunoscătoare că nu trebuie ei să facă munca murdară a acestora.
Ultima masă, livrată ca fast food
Deşi sună ciudat rău, unii oameni vor să se pună în locul deţinuţilor condamnaţi la moarte. O companie din Toronto pune la dispoziţia clienţilor mese de 20 de dolari, cu meniuri alese de condamnaţii la moarte din penitenciare. Ei trimit în pachet chiar şi un DVD cu deţinutul care a ales masa pentru tine şi o mască cu faţa acestuia, pentru o senzaţie de realism. Brrr!
Curăţători profesionişti de găinaţ
O companie americană a ales să facă munca de care fuge oricine: aceea de a curăţa contra cost găinaţul păsărilor din oraş de pe maşini. Sistemul este simplu. Dacă îţi găseşti maşina în parcare plină de dejecţii ale porumbeilor sau ciorilor, specialiştii sunt la un telefon distanţă.
Serviciu de stat la coadă în locul tău
Viaţa la oraş merge într-un ritm rapid şi oamenii nu mai au nici timp, nici răbdare să stea la cozi pentru plata facturilor sau cumpărături. O firmă din Washington DC s-a gândit să uşureze viaţa oamenilor. Angajaţii lor sunt plătiţi să stea la cozi în locul clienţilor. Comenzile se fac online şi tu poţi ajunge exact când îţi vine rândul pentru a efectua plata.

Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter