Banii tăi: 4 metode inedite prin care economiseşti bani rapid

De Diana Zagrean, pe

Vine toamna şi cheltuielile încep să crească: copiii încep şcoala, tu ai nevoie de haine noi, mai groase şi maşina soţului are nevoie de o revizie în curând. Iată 4 metode inedite prin care economiseşti bani, ca să îţi ajungă şi de haine şi de facturi.
Vorbeşte mai puţin în afara abonamentului
Suntem femei şi vorbim mult la telefonul mobil. Unde mai pui că dacă ai deja un smartphone, stai toată ziua pe reţele sociale şi internet. Având în vedere că abonamentele din ziua de azi sunt variate şi au destule minute incluse, ai putea să ai mai multă grijă de facturi. Nu depăşi minutele şi numărul de mebabites de internet din cadrul abonamentului şi nu vorbi în afara reţelei sau în afara planului tarifar.
Renunţă la sală
Nu zice nimeni să renunţi la exerciţiile fizice regulate, dar abonamentul la sala face o gaură destul de mare în bugetul tău. Alege DVD-uri cu exerciţii şi încearcă tutoriale gratuite disponibile pe Youtube. Aleargă în parc, mergi cu soţul sau prietenul cu bicicleta şi scoate câinele la joacă.
Renunţă la telefonul fix
Din aceleaşi motive pentru care nu trebuie să depăşeşti abonamentul la telefonul mobil, nu ai nevoie nici de fix. Abonamentele la liniile terestre, deşi nu foarte scumpe, au devenit destul de inutile odată cu apariţia abonamentelor cu minute naţionale. Dacă vrei să economiseşti bani rapid, renunţă la fix şi schimbă abonamentul de mobil, încât să conţină şi minute în reţele fixe sau minute naţionale.
Cumpără isteţ
Fă un plan clar de cumpărături şi liste. Astfel, atunci când mergi la supermarket vei avea o idee clară despre ce vrei să cumperi şi cât o să coste. În plus, dacă mergi cu o listă la tine, şansele să cumperi lucruri scumpe, de care nu ai nevoie, scad.
Foto: Thinkstockphotos
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter