Horoscop: Ce surprize să-i faci de Ziua Îndrăgostiţilor

De Diana Zagrean, pe

Fiecare zodie se simte bine atunci când primeşte un cadou sau când i se face o surpriză. Vezi ce surprize să-i faci de Ziua Îndrăgostiţilor, ca să se reîndrăgostească de tine.
 

Berbec

Berbecii sunt energici şi iubesc distracţia, surprizele şi adrenalina. Nu arunca banii aiurea pe ursuleţi şi inimioare de pluş. Bărbatul berbec vrea un joc video, bilete la un meci al echipei preferate sau la un concert, un city break sau ceva inedit, cum ar fi un pop-up dinner tematic.

Taur

Taurii sunt foarte generoşi, deci activitatea lor rpeferată de Ziua Îndrăgostiţilor este să ofere cadouri, nu să primească. Un cadou sentimental este cea mai bună alegere anul acesta: dulciuri în formă de inimioare, o cină romantică, bilete la un film de dragoste.

Gemeni

Bărbaţii gemeni sunt foarte sociabili şi simpatici, numai buni de luat la o ieşire cu prietenii. Cu alte cuvinte, ideea lui despre Sfântul Valentin poate include o ieşire în gaşcă, nu în doi. Cele mai bune idei de cadouri surpriză pentru bărbaţii din această zodie sunt: gadgeturi, telefon smart nou, accesorii pentru petrecere, set de karaoke.

Rac

Bărbaţii zodiei rac sunt înnebuniţi după două lucruri: romantismul siropos şi gadgeturile. Dacă vrei să-i faci o surpriză frumoasă de Sfântul Valentin, investeşte într-o cină romantică pregătită chiar de tine. Dacă nut e pricepi la gătit, cumpără orice jucărie electronică la modă: e-reader, căşti performante, ochelari 3D, o ramă foto digitală cu poze cu voi doi.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter