Horoscop: Vezi care e parfumul zodiei tale

De Unica.ro, pe

Învăluie-te în cele mai fine şi mai sofisticate arome şi lasă-te purtată în lumea fără hotar a parfumurilor.
Află ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodia din care faci parte şi foloseşte-te de puterile sale!

Berbec

Semnul tău zodiacal coincide cu începutul primăverii. Elementul caracteristic este focul, iar planeta care te guvernează este Marte, simbolul energiei şi al acţiunii.Eşti o femeie dinamică şi întreprinzătoare. Nu îţi e teamă să-ţi asumi riscuri. Când ai un proiect în minte faci tot posibilul pentru a-l duce la bun sfârşit.
Impulsivitatea ta şi gelozia îţi joacă feste uneori şi îţi provoacă anumite dispute cu partenerul, dar totul se rezolvă de la sine, deoarece nu eşti o persoană supărăcioasă.
Horoscop: Ce nume de starletă ţi se potriveşte în funcţie de zodie
Ce parfum ţi se potriveşte? Aromele de citrice şi notele piperate îţi trezesc simţurile la viaţă şi îţi dau un aer uşor „picant” pe tot parcursul zilei.
SFAT: Ai o întâlnire după o zi de muncă? Masează-ţi lobul urechilor cu două picături de parfum şi te vei simţi din nou în formă.
Parfumul tău: Eau de Rochas de la Rochas. Are un miros proaspăt cu note de citrice, fiind creat special pentru femei dinamice şi energice ca tine.

Taur

Semnul tău zodiacal coincide cu perioada dragostei şi a renaşterii. Elementul caracteristic este pământul, iar planeta care te guvernează este Venus, simbolul dragostei.
Eşti feminină, deschisă şi îţi place să te bucuri de viaţă. Fire curajoasă şi muncitoare, te simţi capabilă să-ţi asumi multe, cu o condiţie, să nu fii presată de nimeni şi nimic. Nu suporţi stresul. În dragoste eşti fidelă şi ai nevoie de stabilitate. Eşti geloasă şi posesivă şi ai grijă de partener ca de o comoară. Ar fi bine ca partenerul să nu te înşele, căci nu eşti capabilă să-l ierţi.
Ce parfum ţi se potriveşte? Îţi plac parfumurile cu note florale de trandafir şi santal. Parfumurile subtile, în special cele cu aromă de migdale te avantajează cel mai mult.
SFAT: Atunci când te simţi obosită, îţi poţi recupera energia masându-ţi uşor gâtul cu puţin parfum.
Parfumul tău: Jardins Romantiques Paris de la Yves Saint Laurent. Aroma sa plăcută te va duce cu gândul la o primăvară pariziană.

Gemeni

Semnul tău zodiacal corespunde cu perioada în care înfloresc pomii. Elementul caracteristic este aerul, iar planeta care te guvernează este Mercur, simbolul relaţiei dintre corp şi suflet. Eşti o femeie inteligentă şi curioasă. Mereu în căutare de noi idei, nu suporţi conformismul şi rutina. Eşti glumeaţă şi vivace. Nu îţi faci proiecte pe termen lung în dragoste. Trăieşti prezentul după bunul plac. Dacă partenerul îţi este alături, îi eşti fidelă, dar dacă te plictiseşti alături de el, poţi rupe relaţia fără să te gândeşti de două ori.
Ce parfum ţi se potriveşte? Te avantajează parfumurile florale. Un amestec de arome de bergamotă, citrice şi orhidee îţi va da un aer proaspăt. De asemenea, ţi se potrivesc parfumurile orientale, care te scot din rutina zilnică.
SFAT: Pulverizează-ţi parfum pe încheietura mâinilor şi în dreptul urechilor pentru a te revigora.
Parfumul tău: Flower by Kenzo. Este un parfum efervescent care emană senzualitate.

Rac

Semnul tău zodiacal coincide cu perioada în care încep fructele să se coacă. Elementul caracteristic este apa, iar planeta care te guvernează este Luna, ceea ce te face o fire sensibilă şi dedicată în întregime familiei. Ai o imaginaţie bogată şi preferi confortul vieţii casnice, decât realitatea dură a vieţii cotidiene. În ciuda faptului că anii trec, tu îţi păstrezi o latură copilărească, pe care o iubeşti la nebunie. Eşti foarte romantică şi visezi la o viaţă liniştită şi sigură.
Ce parfum ţi se potriveşte? Parfumurile cu arome dulci şi de fructe ţi-au plăcut dintotdeauna. Prin intermediul acestora îţi etalezi cel mai bine prospeţimea şi senzualitatea.
SFAT: Pulverizează puţin parfum în palmă şi lasă-te purtată în lumea viselor. Te vei relaxa pe loc.
Parfumul tău: Noa de la Cacharel. Îţi scoate în evidenţă forţa de atracţie.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter