Horoscop: Ce smartphone ţi se potriveşte în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Femeile moderne au nevoie de telefoane performante şi era smartphone-urilor abia a început. Fiecare zodie are nevoie de un telefon mobil care să i se potrivească, după astre, personalitate şi design. Iată ce smartphone ţi se potriveşte în funcţie de zodie.
Berbec
Femeia berbec este puternică, încăpăţânată şi o adevărată fiară în afaceri. Mereu vrea să conducă şi să fie în fruntea tuturor. Pentru că iubeşte noutăţile şi vrea să fie mereu conectată la cele mai performante tehnologii, femeia berbec are nevoie de un smartphone la modă, cu care să îşi arate superioritatea în faţa partenerilor şi verişoarelor geloase. De aceea, femeia berbec merită un Samsung Galaxy S4.
Taur
Femeia taur este tradiţionalistă şi nu se dă în vânt după noutăţi pentru că sunt la modă, ci pentru că sunt mai avantajoase. Calculată şi cerebrală în afaceri şi acasă, femeia taur are nevoie de un telefon mobil care să aibă un soft simplu de folosit, dar cu performanţe tehnice în pas cu lumea din jur. Pentru că vrea un smartphone pe care să poată găsi cele mai ieftine scutece, dar şi cotaţiile la bursă, femeia taur merită un Blackberry Z 10.
Gemeni
Comunicarea este un hobby şi un stil de viaţă pentru femeia gemeni. Ea are nevoie să poată vorbi ore în şir la telefon cu fetele sau cu mama. Indiferent dacă bârfeşte o colegă, învaţă să facă ciorbă, sau stă pe net într-o cafenea, femeia gemeni are nevoie de un smatphone cu mutle funcţii şi baterie care ţine mult. Pentru că vrea să vorbească ore întregi la telefon, femeia gemeni merită un LG Optimus G Pro.
Rac
Intuitivă şi calmă în orice situaţie de conflict, femeia rac va găsi întotdeauna cuvintele potrivite. Cum este as la sms-uri şi este prima care ştie ce pagină se încarcă mai repede, ea are nevoie de un smartphone care să nu aibă erori, cu aplicaţii care să nu îi dea timp să se plictisească. Pentru că vrea să umple de invidie toate colegele de birou, femeia rac merită un Huawei Ascend P2.
Citeşte şi Horoscop Saturnia: Francisc I, un Papă anunţat de 3 semne rele
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter