Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru anul 2023. Previziunile astrale pentru fiecare zodie

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 27 decembrie 2022, 13:44

Camelia Pătrășcanu, horoscop 2023. Astrologul anunță ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, în 2023. Aspectele planetare sunt grozave și vor aduce evenimente și schimbări multe.

Jupiter schimbă două zodii în 2023. Prima va fi Berbec, și va fi o planetă care va da curaj la nivel personal, o atitudine pozitivă, iar din 15 mai se instalează în Taur, anunță Camelia Pătrășcanu la Canal33.

Camelia Pătrășcanu, horoscopul anului 2023 pentru fiecare zodie

Se întămplă lucruri mărețe pentru majoritatea zodiilor. Nativii vor avea parte de schimbări majore, fie că este vorba de locul de muncă, fie că vorbim despre deciziile care țin de relații sau familie. Vor fi, de asemenea, multe lucruri care țin de iubirea de sine și de curaj.

Camelia Pătrășcanu – Horoscop 2023 Berbec

Au energie și entuziasm să pornească la drum. Jupiter le alimentează încrederea în forțele proprii. Pot avea parte de relații bune, idei practice și vor avea curajul de a-și pune în evidență talentele. Pot obține bani sau pot investi ca să poată duce treburile propuse la bun-sfârșit.

Ceea ce fac în 2023 deschide o nouă linie de destin. Pot schimba macazul, dacă își doresc o altă profesie sau un alt stil de a lucra. Finalul anului viitor se va încheia cu niște călătorii și planuri mărețe.

Camelia Pătrășcanu – Horoscop 2023 Taur

2023 este pentru Tauri foarte interesant. Prima parte a anului este mai delicată. Unii vor simți nevoia să amâne unele lucruri. Primele cinci luni ajută Taurii să își facă niște planuri foarte atente și mai ales să se elibereze de piedicile pe care știu că le-au avut.

Marte va ajuta Taurii să își regleze chestiuni privind rezolvarea unor acte. Dacă au nevoie de ajutor, îl vor primi. Pot bate la uși și acestea li se vor deschide. Vor avea parte de o stare de bine, de încredere. Relațiile profesionale vor fi consolidate.

Camelia Pătrășcanu – Horoscop 2023 Gemeni

Gemenii trebuie să fie atenți când călătoresc. Să se odihnească mai bine, să fie mai prudenți în lucrurile pe care le fac. Pot realiza lucruri pe care nu mulți le realizează și asta îi și îngrijorează pentru că pot vedea posibilități și oportunități pe care vor să le aplice imediat

Pentru unii apare dorința de a întineri, de a face sport. Aspecte bune în plan social și amical, dar și interes pentru o activitate nouă. E bine să își canalizeze energia către un domeniu care are rol recreativ.

Camelia Pătrășcanu – Horoscop 2023 Rac

Este un an interesant. Racii au un debut cu aspecte speldnide pe carieră. Pot avea șansa să devină șefi sau să se apropie de vârful ierarhiei. Alții pot lupta și pentru titluri care vin în urma unor studii. În orice caz, au șansa unei avansări și trebuie să își onoreze postul, funcția sau responsabilitățile mai mari.

Foarte mulți Raci pot lua decizii inclusiv conjugale. Vor stabili un cadru legal juridic pentru relații. Racii sunt tensionați și vor vrea să anunțe public unele lucruri, iar acest lucru nu le va fi ușor. Din a doua jumătate a anului, racii pot avea parte de vești importante din partea apropiaților. Pentru alții pot apărea cercuri noi de prieteni, care să îi ajute chiar și financiar.

Citește și:  Zodii care încep 2023 în lacrimi. Nativii Capricorn vor da de greu și va fi doar vina lor!

Camelia Pătrășcanu – Horoscop 2023 Leu

2023 este un an care debutează bine pentru Lei. Poate aduce deschidere către străinătate, acte bune, drumuri bune, studii, diplome, examene reușite. Pot realiza în urma informării cauzele și consecințele unor lucruri și ce pot face mai departe.

Nu e un an în care să se înțeleagă bine cu șefii, de aceea mulți Lei pot hotărî să înceapă ceva pe cont propriu. Pun mare preț pe libertate de gândire, de decizie, de respect, iar dacă acolo unde sunt nu le au, pot termina cu locul respectiv.

Camelia Pătrășcanu – Horoscop 2023 Fecioară

Fecioarele au un an foarte interesant. Încă din 2022 s-a deschis o perioadă de felul, în care multe lucruri sunt receptate. Multe lucruri bune vin dacă au oamenii potriviți lângă ele. Pentru primele 5 luni, au nevoie de persoane care să le aprecieze ideile.

Își pot impresiona șefii, prin idei sau soluții îndrăznețe. Pot veni cu sugestii prompte, foarte bine justificate și dacă cineva apreciză, atunci pot avea parte de recunoaștere si promovare.

Camelia Pătrășcanu – Horoscop 2023 Balanță

Un 2023 relaționist pentru Balanță. Au chef de mai multă vizibilitate, se pot lăuda cu succesul lor. Pot fi mai dornice de socializare, întâlniri. Sunt dornici să comunice, să arate cât de cunoscători sunt, e un tranzit de conectare cu cei din jur, e o trezire în dorința de a fi mai prezenți în lumea publică.

Se zbat mult administrativ să corecteze lucruri pentru ca treburile să meargă. Au multe responsabilități. Iunie-iulie va fi o perioadă frumoasă din punct de vedere sentimental. Senzualitatea lor va fi mai accentuată și vor în special iubire, pasiune și dragoste.

Camelia Pătrășcanu – Horoscop 2023 Scorpion

Multă muncă pentru Scorpioni. Proiecte noi pe care vor forja, vor da tot ce au mai bun. Au foarte mult elan și vor face totul extraordinar de bine. Sunt pe un trend foarte bun astral.

E bine să muncească cu încântare. Se vor face cunoscuți pentru munca lor, vor demara proiecte, apoi vine popularitatea. Foarte bună înțelegere cu partenerii de viață sau cu colaboratorii lor. Ei dau tonul, ei structurează lucrurile, ei impun ritmul.

Citește și: 3 zodii care au parte de surprize în primele luni ale anului. Nativii care încep 2023 sub semnul norocului și al aventurii

Camelia Pătrășcanu – Horoscop 2023 Săgetător

Un început de an exuberant. Vor vedea doar prima parte a paharului. Au chef de viață, sunt într-o formă bună. Cei care au avut grijă de ei se pot bucura de un tonus foarte bun pe toate planurile.

Planuri noi care pot fi fructificate în timp. O perioadă bună pentru muncă, de care trebuie să profite. E o muncă ce le place, ce li se potrivește. Săgetătorii vin cu o viziune personală, cu schimbări de care vor depinde banii. E multă muncă de depus, dar este bine răsplătită. Atenție la acte, autorizații, avise, semnături.

Camelia Pătrășcanu – Horoscop 2023 Capricorn

Capricornii încep anul cu multe preocupări legate de casă și cămin. Vor avea parte de bucurii și entuziasm. Se pot întinde mai mult decât e plapuma, dar nu o vor duce rău. Începutul de an vizează relațiile de familie, pot avea grijă de cei dragi, în special de vârstnici.

Pot avea sentimentul că au cheltuit mult pe niște mofturi pentru parteneri, dar s-ar putea ca în timp ca acest lucru să contribuie mult la sudarea relației. Vor avea discuții tranșante, pentru acceptare, vindecare. Atenție la sănătate începând cu luna noiembrie. Finalul de an trebuie să fie mai pe lângă casă.

Camelia Pătrășcanu – Horoscop 2023 Vărsător

Anul începe în fărță. Studiază mult, citesc mult. Au multe planuri si proiecte în cap și le vor merge toate ideile. Au dinamică și pot fac, în viteză, multe lucruri.

Foarte importantă casa și familia. Griji materiale diverse, bună perioadă pentru reparații si amenajări. Atenție la lăcomie! Țin la niște lucri și port apărea fricțiuni cu colaboratorii, poate și corectitudine. Lunile de vară vor viza imaginea publică și relațiile. Trebuie să fie atenți să nu dezamăgească din imprudență.

Camelia Pătrășcanu – Horoscop 2023 Pești

Anul începe minunat cu perspective financiare foarte bune. Au mari șanse să câștige mult, dar și să cheltuiască mult. Cel mai bine ar fi să învețe să facă banii.

Din martie și până în iunie își pot clarifica calea pe care vor să meargă. Au nevoie să facă niște ajustări cu propria persoană. Vor fi mai coerenți, mai sobri, mai maturi, mai punctuali. Pot dovedi niște capacități fantastice. Vor da tot ce au mai bun și îi vor surprinde pe cei din jurul lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter