Diete pentru forme sexy, în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Vara aceasta pregăteşte-ţi trupul pentru cele mai minuscule costume de baie! Îţi poţi modela silueta, astfel încât să ai formele pe care ţi le doreşti, dacă mănânci…
… ce îţi place, dar cu cap! Decât să te privezi de plăcerea savurării unei mese, mai bine alegi un regim alimentar care să te ajute să slăbeşti, fără să te limiteze.

De aceea, îţi recomandăm să alegi o dietă eficientă, în funcţie de semnul tău zodiacal.

Dă click pe dieta potrivită zodiei tale, pentru a afla totul despre ea!

Berbec: dieta cu mâncăruri delicioase

Să obligi un Berbec să ţină regim este ca şi cum i-ai interzice unui copil bomboane. Chiar dacă nu suporţi restricţiile alimentare, află că există o dietă pe care o poţi ţine. E vorba de cea cu preparate delicioase, desigur!

Taur: dieta din trei în trei ore

De ce? Pentru că adori să mănânci! Savurezi cu plăcere mâncărurile favorite şi nu-ţi poţi imagina să reduci numărul meselor. Noi îţi propunem să-l măreşti, dar cu cap!

Gemeni: dieta cu calciu, care îţi modelează rapid silueta

Să zicem că tu preferi să trişezi când vine vorba de regimul alimentar. Nu vezi necesitatea unei diete stricte. Preferi una mai şireată, care să te scape de kilogramele în plus repede şi sănătos. Se poate, totul e să vrei!

Rac: dieta cu cartofi şi brânză de vaci

Orice dietă ai ţine, nu vrei ca ea să te priveze de senzaţia că mănânci consistent. Ai nevoie de 3 mese bogate pe zi, pentru a te simţi bine în pielea ta. De aceea, dieta aceasta îţi satisface preferinţele şi îţi modelează silueta.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter