Horoscop 19 mai 2023. Zodia care va scăpa de o mare povară

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2023, 16:48

Horoscop 19 mai 2023. Luna Nouă din Taur va deschide calea către mai multă pace și stabilitate. Este momentul ca nativii să lase în urmă ce nu le mai folosește și să își seteze noi intenții.

Previziunile astrologice aduc vești bune pentru zodii. Nativii pot profita de Luna Nouă în Taur pentru a-și face planuri pe termen lung. Este, totodată, un moment bun pentru a reflecta asupra lucrurile care îi fac fericiți și care le oferă siguranță. Aceștia sunt îndemnați să își îndrepte atenția și către îngrijirea de sine.

Iată ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodie, potrivit astrology.com. Este recomandat să citești și previziunile care corespund ascendentului tău.

Horoscop 19 mai 2023. Zodia Berbec

Ia-ți un moment să apreciezi cu adevărat frumusețea din jurul tău. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a-și stabili intenții despre cum poți să atragi abundența în viața ta, atât din punct de vedere financiar, cât și spiritual. Sectorul comunicării va fi bine aspectat și te vei bucura de putere de convingere. Poți găsi argumente solide, astfel încât să susții eficient o cauză în care crezi. Pe seară ar fi bine să eviți implicarea în activități care ți-ar putea aduce neplăceri și să stai într-un cerc restrâns de prieteni.

Horoscop zilnic 19 mai. Zodia Taur

Luna își continuă călătoria prin zodia ta, iar acest context astrologic te va înviora. Abilitățile tale de exprimare vor fi deosebit de pronunțate atunci când îți stabilești intenții pentru următoarele șase luni. Între timp, Pluto intervine pentru a te ajuta să te simți încrezător și puternic atunci când vine vorba de cariera ta. Cu toate astea, va trebui să te obișnuiești să inițiezi schimbări după ce un lucru sau o situație și-a împlinit rostul.

Horoscop zilnic 19 mai. Zodia Gemeni

Astăzi vei putea menține limite sănătoase fără a-ți compromite imaginea și relațiile. Această atmosferă cosmică îți va reaminti că este în regulă să păstrezi secrete, atâta vreme cât nu se transformă în secretomanie. Se vor produce o serie de aspecte astrologice care te vor favoriza, iar Universul îți va oferi sprijin suplimentar într-un mod subtil, în special în ceea ce privește căutarea transformării și a eliberării.

Citește și: Camelia Pătrășcanu, previziuni îngrijorătoare pentru următoarea perioadă. Zodiile afectate de cuadratura Jupiter – Pluto

Horoscop 19 mai 2023. Zodia Rac

Contextul astrologic îți va activa sectorul relațiilor și îți va oferi oportunitatea de a te simți împlinit spiritual. Cu toate acestea, s-ar putea să ai nevoie de puțin timp doar cu tine însuți, pentru că Luna își începe tranzitul în zodia Gemeni, în sectorul care îți guvernează secretele și intimitatea. Gândurile tale vor părea deosebit de profunde. Pluto îți va aminti că este nevoie de o evoluție constantă pentru a experimenta viața în întregime.

Horoscop zilnic 19 mai. Zodia Leu

Astăzi ai putea simți o stare de spirit diferită față de cea obișnuită. Contextul astrologic îți va permite să te integrezi cu ușurință în rolurile pentru care te-ai pregătit, așa că asigură-te că accepți cu toată inima spiritul transformării. Oamenii vor începe să observe îmbunătățirile pe care le-ai făcut pe măsură ce Luna își face debutul în zodia Gemeni. Acest lucru va amplifica popularitatea ta și te va ajuta să îți faci prieteni noi.

Horoscop zilnic 19 mai. Zodia Fecioară

Contextul astrologic îți va activa sectorul care îți guvernează spiritualitatea, deci orice intenție stabilită sau dorință va beneficia de sprijin din partea astrelor. Totodată, poți avea parte de o zi plină de evenimente sociale interesante. Între timp, Pluto te va motiva să cauți modalități de a-ți tonifia și răsfăța corpul. Este o perioadă în care ar trebui să acorzi o mai mare atenție sănătății tale.

Horoscop zilnic 19 mai. Zodia Balanţa

Astăzi poți simți că ți s-a luat de pe umeri o povară. Este momentul perfect pentru o schimbare pe care ai avut-o în minte și crezi că te poate ajuta să evoluezi. Dacă vrei să inițiezi ceva, ar fi bine să începi astăzi pentru a profita din plin de acest context astrologic favorabil. Optimismul te poate ajuta să te menții la suprafață în cazul în care unele dintre aceste schimbări par dificile. Ai încredere în tine și în ajutorul pe care ți-l oferă Universul.

Horoscop 19 mai 2023. Zodia Scorpion

Nu vei mai avea timp pentru relații care nu te fac să te simți bine, dragă Scorpion. Aceste vibrații te pot purta către o stare superioară de iubire. De asemenea, astrele îți vor oferi sprijin în ceea ce privește creșterea încrederii și a standardelor pentru parteneriate sănătoase. Conversațiile cu persoanele apropiate te pot ajuta să decizi dacă ești pe drumul cel bun. Este un moment bun să îți deschizi sufletul în fața lor.

Horoscop zilnic 19 mai. Zodia Săgetător

Contextul astrologic îți va anima casa rutinelor și îți va cere să găsești soluții pentru a-ți îngriji cât mai eficient corpul în următoarele șase luni. Este momentul perfect să îți setezi intenții legate de sănătate și obiceiuri. Aspectele astrale îți vor amplifica perspicacitatea, carisma și dorința de a crea conexiuni mai profunde cu cei din jur. Te vei bucura și de sprijinul lui Pluto pentru a iniția dialoguri și pentru a te apropia mai mult de o persoană specială.

Horoscop zilnic 19 mai. Zodia Capricorn

Astăzi te vei simți mai sigur de ideile tale și mai ancorat în realitate. Contextul astrologic te va îndemna să-ți întărești identitatea și încrederea în sine. Este ocazia perfectă pentru a acorda o mai mare atenție pasiunilor tale, laturii tale artistice și activităților pentru care nu ai avut timp până acum. Folosește această energie pentru a-ți acorda un interval de șase luni în care să dobândești sau să-ți îmbunătățești anumite abilități. Mintea ta organizată va prelua controlul odată ce Luna intră în Gemeni, aspect ce îți va oferi un punct de plecare excelent pentru aceste noi aventuri creative.

Citește și: Patru zodii bătute de soartă. Ei sunt nativii care vor încheia luna mai în lacrimi

Horoscop 19 mai 2023. Zodia Vărsător

Contextul astrologic va avea un impact direct asupra stării tale de spirit, dragă Vărsător. De asemenea, va avea menirea de a aduce putere și iubire în inima ta, atâta timp cât îți poți aprecia călătoria prin viață de până acum și modul în care ai avut grijă de tine în timpurile grele. Folosește acest climat cosmic pentru a-ți stabili intenții cu privire la modul în care poți crește la nivel interior. Temele legate de bucuria domestică și îmbunătățirea spațiului tău pot fi, de asemenea, relevante.

Horoscop zilnic 19 mai. Zodia Pești

Cuvintele tale vor fi deosebit de convingătoare astăzi. Îmbrățișează aceste vibrații pentru a-ți folosi vocea, în special atunci când ceri ceea ce îți dorești. S-ar putea să fii surprins de obstacolele pe care le poți depăși cu una sau două fraze bine formulate. Poți, de asemenea, să-ți stabilești noi obiective intelectuale pe parcursul următoarelor șase luni. Totodată, contextul astrologic te îndeamnă să îți consolidezi legăturile cu familia.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter