Cum îl transformi în partenerul ideal, în funcţie de zodie

De Raluca Cristea, pe

Pentru că orice femeie îşi doreşte să fie mândră de iubitul ei şi să formeze cu el un cuplu cât mai interesant…


… ai mai jos câteva indicaţii preţioase despre cum poţi să îţi transformi iubitul în partenerul ideal, în funcţie de zodia lui.

Bărbatul Berbec

Trebuie să ţii mereu pasul cu el şi să îl susţii în tot ce face. Odată ce simte că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu el, se deschide în faţa ta şi se ataşează din ce în ce mai tare. Lasă-l să îşi manifeste talentul de cuceritor, pentru că se simte bărbat când face aluzii, complimente şi-şi foloseşte artileria de cucerire. Nu uita să îi atingi zonele erogene, să îl laşi să te domine sexual dar să-l domini şi tu pe el cu imaginaţia sexuală.

Bărbatul Taur

Mai mult decât ai putea să crezi, bărbatul Taur este fidelizat de calitatea partidelor de sex cu tine. Odată ce te vede implicată în timpul sexului şi se convinge că te vrea doar pentru el, devine unul dintre cei mai implicaţi, pasionali şi lipicioşi iubiţi. În serile romantice, convinge-l de aprecierea ta şi încântă-i toate simţurile, aşa cum îi place: cină afrodisiacă pregătită de tine, muzică şi tu, îmbrăcată sexy.

Bărbatul Gemeni

Dacă vrei să fie doar al tău şi din ce în ce mai bun pentru tine, fi zâmbitoare, implicată, parfumată şi, atenţie, nu îi da niciodată senzaţia că te-a prins în mrejele lui. Cu cât îl aţâţi mai tare, cu atât o să vrea să se lipească mai tare de tine. Scoate-l în lume, arată-i că te descurci în orice situaţie şi o să-l faci să se simtă special. Asta o să se vadă în gesturile tandre pe care le face. La fel de important pentru ca el să fie ideal, este să îi înţelegi desele schimbări de comportament.

Bărbatul Rac

Devine partenerul ideal dacă îi suporţi frecventele schimbări de comportament, ironiile şi suspiciunile. Deşi pare greu, merită atunci când primeşti afecţiune, grijă şi răsfăţ nonstop pentru că, da, exact de asta e capabil dacă îl înţelegi. Îmbracă-te feminin şi sexy în acelaşi timp, parfumează-te cu arome proaspete şi lasă-l să facă pe profesorul cu tine în pat. Asta îl face să se simtă bărbat şi îi dă încredere în el, deşi, fie vorba între noi, ar trebui să te lase şi pe tine să faci pe profa pentru că nu mereu predă lecţiile cum trebuie.

 

Bărbatul Leu

Pentru el contează foarte mult părerea celor din jur, aşa că te asiguri că rămâne lângă tine atunci când îl faci să se simtă mândru că are la braţ o femeie atentă cu aspectul ei şi cu iubitul ei în acelaşi timp. Ca să îl fidelizezi şi să te asiguri că face tot mai multe eforturi pentru relaţia voastră, spune-i în fiecare zi că îl iubeşti, implică-l în cât mai multe activităţi ale tale şi adoptă o atitudine demnă şi delicată. În nopţile fierbinţi nu uita să-i satisfaci fanteziile sexuale.

Bărbatul Fecioară

Îl ai doar pentru tine atunci când simte că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, când aveţi pasiuni comune şi când îl admiri. Mai mult, trebuie să te îmbraci elegant şi să nu foloseşti prea mult machiaj. Apreciază modestia, curăţenia şi chibzuiala în cheltuieli şi exact asta ar trebui să vadă şi la tine ca să fie sigur că eşti pentru el. Nu îi stârni gelozia, provoacă-l în pat şi învaţă să treci repede peste momentele când vrea să fie singur.

Află continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter