Ce le pregătește Venus, Planeta Iubirii, zodiilor, în perioada următoare

De Mădălina Manole, pe
Venus, cea mai strălucitoare planetă a sistemului solar, considerată în astrologie Micul Benefic și Planeta Iubirii, vine, în general, cu o influență pozitivă asupra zodiilor. Vibrația acestei planete inspiră viața sentimentală, romantismul și inclinația către construirea sau consolidarea relațiilor.

Începând cu data de 18 ianuarie, Venus intră în semnul Vărsătorului și, în funcție de segmentul astrologic pe care se formează, va influența fiecare zodie în parte, în mod diferit. Iată cum îți influențează zodia Venus în semnul Săgetătorului!

Berbec

Venus va influența într-un mod pozitiv casa prietenilor și a planurilor de viitor, prin urmare nativii Berbec vor fi favorizați astral să cunoască oameni de calitate sau să consolideze relațiile deja existente și, în plus, vor avea susținere în realizarea proiectelor pe care și le-au propus.

Taur

Venus va tranzita casa carierei, iar nativii Taur se pot considera printre norocoșii zodiacului, deoarece aspectul le va aduce beneficii pe parte profesională, recunoașterea meritelor, avansare în funcție și șansa de a se face pe deplin remarcați la locul de muncă, aspecte care, posibil, vor implica și o mărire de salariu.

Gemeni

Venus tranzitează casa călătoriilor, a studiilor și a relației cu persoanele din străinătate, prin urmare, nativii Gemeni vor avea noroc în aceste domenii. Va prinde contur o propunere de călătorie sau se va materializa un proiect ce are legătură cu străinătatea, vor găsi sprijin și soluții la persoane aflate dincolo de granițele țării. Începând din 18 ianuarie vor reuși să capteze mult mai ușor informațiile care vin spre ei, iar cei care susțin examene în această perioadă le vor trece cu brio.

Citește și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter