5 nativi al căror destin va fi dat peste cap la începutul verii. De ce le e cel mai frică, nu scapă

De Raluca Vițu, pe

Luna iunie vine cu o serie de schimbări din punct de vedere astrologic pentru câțiva nativi.

Vorbim despre răsturnări de situații importante de viață, fie sub impactul contextului astrologic și a evenimentelor inevitabile, fie prin propriile decizii, intenții și acțiuni. Astrele le-au pregătit zodiilor un început de vară neașteptat și le scot din zona de confort, ceea ce, pentru unii va fi foarte supărător.

Citeşte şi: Lună Neagră în Taur, pe 19 mai. Cum sunt influențați nativii din zodiac în următoarea perioadă

Haideți să vedem care sunt nativii din zodiac al căror destin se va schimba complet în următoarea perioadă.

Taur

Nativii din Taur au parte numai de necazuri la începutul verii. Apar probleme pe plan financiar și vor fi puși în situația de a căuta noi modalități pentru a face rost de bani. Astfel, cu două sau mai multe joburi, cu renunțarea la ieșirile în oraș pentru a face economie și cu amânarea vacanțelor mult visate, viața nativilor din Taur va fi dată complet peste cap.

Citeşte şi: Camelia Pătrășcanu, previziuni îngrijorătoare pentru următoarea perioadă. Zodiile afectate de cuadratura Jupiter – Pluto

Gemeni

Luna iunie vine cu schimbări majore și pentru cei din Gemeni. Dar surprizele sunt de bun augur de data aceasta. Pe plan personal, acești nativi vor trăi experiențe de neuitat cu partenerul/a de viață. Iar dacă sunt singuri, marea dragoste le va ieși în cale exact atunci când se așteaptă mai puțin. Destinul lor se va schimba simțitor pentru că va fi vorba despre o viață în doi, un altfel de trai față de cel cu care erau obișnuiți până acum.  

Fecioară

Tipicari din fire și mereu preocupați de a avea controlul suprem asupra oricărei situații, nativii din Fecioară trebuie să se aștepte la ceva ce nu au mai experimentat până acum. Apar consecințele unor acțiuni din trecut, când au forțat mâna destinului mai mult decât era necesar. 

Vorbim despre scăderea randamentului la locul de muncă, acumulări excesive de stres care duc la alterarea stării de sănătate, dar și despre certuri serioase în familie. Atenție la relațiile cu cei dragi! Există riscul de a le distruge din orgoliu și încăpățânare.

Citeşte şi: Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru a doua jumătate a lunii mai. Câștiguri substanțiale pentru mai mulți nativi

Scorpion

O călătorie în afara țării, într-un loc unde nu au mai ajuns până acum, îi va face pe nativii din Scorpion să reflecte asupra propriei persoane și să realizeze că nimic din ceea ce fac în prezent nu le aduce mulțumire și împlinire sufletească. Destinul acestui semn zodiacal se va schimba în totalitate când le va ieși în cale o persoană de sex feminin, care le va împărtăși propria filosofie de viață.  

Citeşte şi: Lună Neagră în Taur, pe 19 mai. Cum sunt influențați nativii din zodiac în următoarea perioadă

Săgetător

Zicala “De ce ți-e frică, nu scapi” va fi ca un motto pentru cei din Săgetător în următoarea perioadă, pentru că urmează să-și înfrunte cele mai mari temeri, oricare ar fi ele. Este o pantă a destinului pe care nu se gândeau că vor ajunge vreodată și nici nu-și doreau să o facă. Dar această perioadă de încercare îi va ajuta să evolueze și să-și reconfigureze traseul în viață.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter