Opriţi timpul!

De Monica Cismaru, pe
Ce ai face pentru cineva drag? „I-aş oferi timpul meu“, au răspuns vedetele care susţin campania #BePresent, iniţiată de Huawei. #BePresent vrea să atragă atenţia utilizatorilor asupra responsabilităţii faţă de ataşamentul de telefoane, pentru că cei dragi sunt cei mai importanţi.

huawei mate10-pro_xmas telefon cu cutie cadou si ambalaje

Cătălina Ponor, Ana Morodan, Lucian Mândruță, Super40 by Ileana Badiu, Dani Oțil, Andreea Berecleanu, Codin Maticiuc și Sânziana Negru au oferit răspunsuri emoţionante la întrebarea „Ce ai face pentru cineva drag?“, fiecare dorindu-şi să petreacă mai mult timp cu familia şi cu prietenii. E o întrebare pe care uităm să ne-o punem într-o eră a vitezei și a noutăților pe care uneori nici nu avem timp să le procesăm, o întrebare care necesită un răspuns ce ne scoate din zona de confort, care ne face să ne gândim mai mult la persoanele din jur și cum le demonstrăm ca sunt importanți pentru noi.

Huawei Mate 10 Pro mama cu fetita la brad de craciun

Vedetele implicate în Campania #BePresent au adresat întrebarea „Ce ai face pentru cineva drag?“ și comunităților care îi urmăresc, iar apoi au ales câștigătorii care i-au convins cel mai mult de generozitatea lor pentru cei dragi.

Huawei i-a răsplătit pe câștigători printr-un brad și decorațiuni de Crăciun, dăruite chiar de cei care au făcut parte din Campania noastră, pentru a duce mai departe spiritul Crăciunului. Echipa Huawei își propune ca aceste campanii să devină o tradiție, fiind deja la a doua campanie de succes care apropie lumea de sărbători.

 

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter