Ce l-a convins pe Selly să facă mai mult sport?

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 august 2020, 10:46
Material susținut de Huawei

După ce a luat Bacalaureatul cu 9.60, vloggerul Selly recunoaște că și-a găsit o nouă pasiune – s-a apucat serios de sport. 

Într-un vlog de luna trecută, Selly mărturisește că s-a apucat de alergat după ce a primit cadou un ceas inteligent, care îi monitorizează sănătatea și activitatea fizică: “E cel mai bun antrenor personal pe care poți să îl ai”. 

Ceasul care l-a cucerit pe Selly este Huawei Watch GT 2e, cel mai nou smartwatch din portofoliul HUAWEI, echipat cu tehnologii de ultimă generație, pentru monitorizarea a 100 de moduri sport, a frecvenței cardiace, a respirației și a calității somnului, în cel mai mic detaliu. 

Din ce în ce mai mulți oameni aleg să investească în ceasuri inteligente. Care sunt motivele?

Ce l-a convins pe Selly să facă mai mult sport?

La fel ca Selly, din ce în ce mai mulți oameni au început să investească, în ultimii ani, în smartwatch-uri. Din dorința de a avea un stil de viață cât mai activ, utilizatorii de ceasuri inteligente apelează la produsele de ultimă generație, cu funcții multiple. 

Huawei Watch GT 2e, ceasul pe care îl folosește și celebrul vlogger, suportă 15 moduri de sport de performanță, care includ 8 activități în aer liber (alergare, mers, alpinism, drumeție, alergare de fond, ciclism, înot, triatlon) și 7 activități interioare (mers, alergare, ciclism, înot, antrenament liber, bicicletă eliptică, vâslit). 

Pe lângă acestea, Huawei Watch GT 2e suportă și 85 de moduri personalizate de urmărire a activității fizice, care acoperă 6 categorii de sporturi: extreme, timp liber, fitness, acvatice, jocuri cu mingea și sporturi de iarnă. 

Așadar, indiferent de sportul tău preferat, Huawei Watch GT 2e îți poate monitoriza cu precizie activitatea – fie ea yoga, alpinism sau balet, de exemplu – și va înregistra pentru tine date importante precum durata antrenamentului, caloriile arse, intervalul ritmului cardiac, progresul exercițiilor, timpul de recuperare și multe altele. La finalul fiecărui antrenament, poți distribui foarte ușor rezultatele tale pe rețelele de socializare, prin intermediul aplicației Huawei Health pe care o poți conecta cu ceasul direct de pe telefon.

Și, pentru că mulți dintre cei pasionați de sport preferă să-și facă exercițiile ascultând muzică, Huawei Watch GT 2e are o capacitate de stocare generoasă, pentru aproximativ 500 de melodii mp3. Cu o pereche de căști HUAWEI Wireless sau Bluetooth, poți să-ți faci playlist-uri personalizate, astfel încât fiecare antrenament să devină mai distractiv. 

În plus, smartwatch-ul se remarcă printr-un design modern, care se potrivește perfect atât sesiunilor de antrenament, cât și unor ocazii casual, precum o cină cu prietenii, o zi petrecută la birou sau o plimbare pe malul mării. 

Află mai multe despre Huawei Watch GT 2e de pe site-ul oficial

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter