Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița Jojo?

De Unica.ro, pe

Actrița Cătălina Grama (39 de ani), cunoscută publicului larg drept Jojo, a dezvăluit recent în mediul online că se luptă cu o problemă de sănătate care o obligă să stea la pat.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița Jojo?

„Sunt zece zile în repaus cu spatele. Trebuie să vă spun că nu am nimic la coloană, nimic grav cel puțin. Am o inflamație destul de mare. Nu trebuie nimic operat.

Am fost la consultație, am făcut RMN și trebuie să urmez un tratament cu anti-inflamatoare și analgezice și să stau la pat”, a scris actrița pe Instagram.

Pe 6 februarie, Jojo și iubitul ei, actorul Paul Ipate (35 de ani), au revenit în țară din Punta Cana, unde s-au aflat în vacanță din data de 24 ianuarie. „Încă nu m-am dat jos din pat, deși sunt trează de câteva ore.

Ceva probleme cu spatele care mă țin așa de ieri seară… Poza asta a fost făcută ieri când încă nu durea așa tare. Cert este că Zori mi-a smuls un zâmbet larg în dimineața asta.

Mi-a zis „bună dimineața” și apoi a ridicat ruloul de la geam ca să văd că ninge afară. Așa că, dacă vă plângeați că ninge azi, amintiți-vă că aveți motive de bucurie că puteți vedea ninsoarea sau merge prin ea”, mai scris actrița cu 5 zile în urmă.

De ce nu se căsătoresc Jojo și Paul Ipate?

Jojo este mama a doi copii, un fiu și o fiică, Achim (9 ani) și Zora (4 ani). Timp de trei ani, Jojo a fost căsătorită cu primul ei partener de viață, iar din mariajul acestora a rezultat un fiu, Achim Ioan, în vârstă de 9 ani. În prezent, actrița formează un cuplu cu actorul Paul Ipate alături de care are o fiică, pe micuța Zora.

„Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul. Când iubești, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur și simplu”, spunea Jojo anul trecut. În august 2021, Jojo și Paul vor aniversa 7 ani de relație.

Foto: Instagram

Citește și:

Modelul Elsa Hosk a născut! Prima imagine cu fiica ei și numele deosebit pe care-l poartă

Soția administratorului Statuii Libertății, mamă pentru a doua oară! Românca este însărcinată în 4 luni

Monica Roșu a dezvăluit numele fiicei sale! Este de origine arabă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter