Delia împlinește azi 37 de ani. Ce cadouri nonconformiste își dorește de ziua ei

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 05 martie 2020, 19:21
Delia împlinește astăzi vârsta de 37 de ani. Cu această ocazie, Delia le-a spus colegilor săi ce cadouri își dorește să primească de ziua ei și, așa cum era de așteptat, dorințele sale sunt la fel de nonconformiste ca și personalitatea sa.

Delia Matache își sărbătorește ziua de naștere pe platourile de filmare pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii „iUmor” și pentru a nu mai primi cadouri nefolositoare, artista a făcut o listă cu ce-și dorește. Astfel, mai în glumă, mai în serios, prietenii săi nu vor trebui să scoată mulțu bani din portofel și nici să treacă pe la vreun magazin de lux, ci mai degrabă pe la supermarket: „Mi-aș dori lucruri folositoare. Am nevoie de dresuri de scenă, cosmetice, apa micelara, dischete demachiante, bețișoare demachiante, tratamente de păr, iar parfumurile mă bucură mereu. Puteți să îmi luați peruci, pentru că le și colecționez, sau șepci, bonete, pălării cu borul mare, amplu și foarte drept. Ce nu mai am eu și nu îmi place să cumpăr: detergent de vase, un ceainic inteligent sau măcar să fie drăguț. Primesc și vitamina C, magneziu și alte suplimente pe care trebuie să le ia un om sănătos”.

Delia 1

Delia nu-și dorește cadouri scumpe, haine de firmă sau lucruri cu valoare sentimentală: „Nu-mi luați haine, pentru că nu o să-mi luați nimic drăguț, voi o să considerați că îmi luați ceva ce o să mi se potrivească și nu va fi așa! Să nu îmi luați cadouri drăguțe cu valoare sentimentală, cum ar fi o broșă de la bunica și nici păpușele sau ursuleți, pentru că nu am ce să fac cu ei, de obicei se strâng în portbagaj. Mi-aș dori lucruri pe care le pot folosi, consuma, de care mă pot bucura, nu doar să mă uit la ele”, – a transmis Delia

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter